Din cate stiu eu, chiar acest forum avea rank 5, acum are 4. In general nu am observat decat penalizari nu si urcari in rank.
Din cate stiu eu, chiar acest forum avea rank 5, acum are 4. In general nu am observat decat penalizari nu si urcari in rank.
Nu tin minte sa fi avut PR 5..dar poate stii mai bine.
Eu am vazut urcari in rank.
Fiecare vede ce vrea....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Se misca totusi ceva cu PR-ul asta, si la mine a crescut un site de la 3 la 4 pe majoritatea DC-urilor, in plus si la site-urile cu care face linkexchange s-a observat modificari partiale de PR.
da ciudat tare, pana acum am avut la Papucei.ro PR 0 pe toate paginile, acum prima pagina a ramas cu 0 si celelalte au 2...
SIGUR a fost si update de PR, insa unul mai ciudat si nu conform asteptarilor noastre/sau a unora dintre noi; se pare ca a fost DOAR la anumite site-uri, desi altele la care s-a lucrat (poate mai mult, e si cazul meu) si aveau ceva IBL cu PR pe ele, nu s-a intamplat nici o schimbare.
La fel, nu am obs.nici o schimbare in PR la pagini din interiorul site-ului.
In cazul meu, s-a intamplat la un sigur site, care era de departe cel mai vechi; la celelalte, nimic nou.
La mine aproape nici o schimbare pe index pages, la nici un site.
Foarte ciudat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Foarte ciudat...am ramas cu PR0 pe index...unele pagini au PR3...PR2..nu mai inteleg nimik...si majoritatea IBL sunt spre index![]()
Mda....ciudat rau google asta. O singura schimbare am avut in primele zile de update la unul din site-uri care avea pr4 si a coborat la 3. Ma asteptam la aceasta depunctare, dar in rest, nici la cele cu pr 0 si nici la cele cu pr mare nu am observat nici o miscare. Foarte ciudat, probabil e un pr update de durata, sau e unul doar partial, altfel nu imi explic.
La www.distractielamax.com am tot pr 0 (ma asteptam la cel putin 4) dar in schimb la http://www.distractielamax.com/index.php?p=home am pr 2 ... iar la www.distractielamax.com/forum care lam facut cu 2-3 saptamani inainte de update are tot pr 2, nu inteleg de ce la domeniul direct a ramas 0 ... foarte ciudat. La alte situri cu mai putine bl am urcat la pr 3 sau 4 si aici a ramas asa...
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)