Se pare ca multi webmasteri au sesizat o schimbare in PR lor. (forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=513089). Eu cel putin nu am resimtit nici o schimbare in PR siteurilor mele. La voi misca ceva?
Se pare ca multi webmasteri au sesizat o schimbare in PR lor. (forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=513089). Eu cel putin nu am resimtit nici o schimbare in PR siteurilor mele. La voi misca ceva?
Ultima modificare făcută de Krumel; 14th October 2007 la 12:20.
No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator (asta imi da la forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=5130890)
Acu merge.Merci!
Se pare ca urmeaza PR update..finally!!!
la mine nu este nici o schimbare din pacate
Ce ar fi daca ar scrie toti membrii ca si la ei "e pauza" sau "nu este nici o schimbare"?
La mine nimic, insa cred ca seopedia.org e acum la PR5 ( inainte era PR6 ). Sper sa nu gresesc dar parca asa tin minte.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Să înţeleg că până diseară ar trebui să ajungem cu toţii la concluzia "Halleluja, a fost pr-update" ?
Nu este nici un update de pr. Au fost penalizate anumite siteuri care cumpara linkuri sau vand. Atata tot, google le descopera pe fiecare zi si le depuncteaza, prin scaderea pr-ului sau prin penalizare in rezultate pentru anumite keyworduri.
Marea majoritate a celor care zic ca au avut modificari recente sunt cei care au fost depunctati, pe -.
My opinion.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)