Vreau si eu sa va intreb ceva.
Pe toate siteurile ce calculeaza pr-ul, siteul meu arata ca are pr2, iar pe site am pus o imagine ce arata la fel. Siteul este x-egames.com
De ce la google cache arata ca siteul are pr 4 uneori chiar si 3?click aici
Vreau si eu sa va intreb ceva.
Pe toate siteurile ce calculeaza pr-ul, siteul meu arata ca are pr2, iar pe site am pus o imagine ce arata la fel. Siteul este x-egames.com
De ce la google cache arata ca siteul are pr 4 uneori chiar si 3?click aici
Ultima modificare făcută de Krumel; 31st October 2007 la 19:13.
Eu zic ca ar trebui sa-ti faci griji pentru altele.. nu pentru pr.. spamul de prima pagina, reclame catre site-uri "dubioase"..
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
partea buna e ca ai PR2,partea proasta e ca ai FAKE PR.Daca nu stii ce-i ala FAKE PR,desi ma indoiesc,uita-te pe forum pe aici,o sa gasesti niste threads
Ultima modificare făcută de alinalin0; 31st October 2007 la 19:05.
ma gandesc de cate ori vrei tu pana zic ceva..problema e ca nu raspund in necunostinta de cauza..iar daca vrei un sample..intra pe digpagerank.com si baga marele domeniu x-egames.com...
my guess is..e un redirect ciudat de pe home pe /home.php sau nu e linkat nicaieri rootul...nonetheless, ceva nu e ok pe undeva
edit: x-egames.com/home.php are pr2 pe bune..ar trebui sa verifice owneru ce e in neregula cu rootu
Ultima modificare făcută de Vexx; 4th November 2007 la 13:38.
Scuze de off-topic , dar dar3devil ce crezi ca castigi cu spamul din X-egames.com ? "Free mp3 download, Download MP3, MP3 Charts, Search, Best Music MP3 Archive ... " etc......
O sa va zica pe alt forum sau cu alta ocazie.
Cred ca e valabil ptr. multi alti useri de pe forum.
Cine face spam, ne urmareste dinafara.
Cine e urmatorul?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)