dap, o miscare cel putin interesanta a facut G . Inca o piedica pentru cei care vand linkuri
edit:
ciudat totusi, de ce a mai avut loc un update daca se planuia o renuntare la PR ?
Ultima modificare făcută de Emil Chelariu; 9th November 2007 la 10:12.
:)
La mine arata pr-ul pe toate dc-urile, pentru toate site-urile pe care le-am verificat.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
In afara de disparitia PR-ului observati cumva si o crestere a traficului venit dinspre google ??
La mine s-a dublat nr de vizite insa nu am castigat pozitii mai bune in rezultate. Cred ca aberez putin ...
S-a miscat ceva dar nu stiu ce... partial si-a revenit dar unele site-uri abia lansate sunt afisate de googletolbar cu PR 10 (sau un trioan pe calculator)...
Si la mine creste traficu' . Mai degraba este totusi de la vrema urata decat de la cresterile nesemnificative din serps.
Google inca se joaca cu Page Rank-ul... ori are de gand sa renunte la el ori a restrictionat accesul tertilor cu exceptia toolbarului Firefox... sincer m-am saturat sa vad site-uri cu PR 10 cand ele abia sunt lansate si site-uri cu PR 0 cand au PR nenul...
Bai fratilor nush ce tot va obositi sa aveti rank mare...pt ca tot o sa il aveti...am facut la un site de al meu acu vreo 4 luni un update si iam bagat si un subdomeniu iar dupa 4 luni sincer fara nici o campanie de link-uri facusem PR4 p site si PR3 p subdomeniu. Parerea mea e ca PR-ul e un mare buulshet. Si cand vad jegul ala de bara verde jos ma ia cu naspa. Deci PR-ul isi face update foarte des undeva la cateva zile basicaly cand vine crawleru in inspectie p site. LIVE PR-ul e ala snecher care se face update o data la un an si nu creste mai mult de 1-2 p an. Toti ce vedeti verde p net nu e real.![]()
![]()
Ultima modificare făcută de boghitza; 18th November 2007 la 17:49.
da a fost o laja mare, am pierdut vro 40 de domene cu PR 4 si 5 , toate au scazut la 0 sau 1...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)