Atata timp cat nu vad un update care sa modifice PR-ul la ORICE website, nu este update de PR.
Este doar un inginer care fucks around cu ceva DC-uri.
Atata timp cat nu vad un update care sa modifice PR-ul la ORICE website, nu este update de PR.
Este doar un inginer care fucks around cu ceva DC-uri.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu vad de ce ar trebui sa se modifice PR-ul la ORICE site. Intotdeauna raman si site-uri cu acelasi PR dupa un update.
Dupa mine ambele variante sunt adevarate: este un update de PR si in acelasi timp niste ingineri "fucked around" cu algoritmii.
Un site de-al meu care a avut pana acum PR 5 acum are in unele DC-uri 6, in unele 4 iar in majoritatea 0.
The quarterly-ish PageRank export is underway.
http://www.mattcutts.com/blog/infras...-january-2007/
Este update de PR dar unul foarte diferit de cum eram obisnuiti.
www.download.com, www.myspace.com, www.metacafe.com, www.blogger.com, www.softpedia.com, www.roportal.ro, etc. au PR 0 pe index desi sunt site-uri care s-au dezvoltat foarte mult de la ultimul update, mai ales blogger si metacafe.
este oricum altceva. si e ceva ciudat. chiar azi vorbeam cu un tip care a avut pe un site pr5 si s-a trezit ca e zero. la mine se vad acum mai multe ibl, in schimb, am avut o scadere dramatica a traficului. E posibil ca cineva sa se joace, incercind sa testeze ceva (curios e ca nu mai testeaza doar pe ro sau pe alte ari considerate de mina a doua, ci pe toata lumea) - si asta imi da de gindit.
Super up-date-ul asta.Incepe sa-mi placaDaca mai i-mi afiseaza chestii de genul asta iau un avion ma duc in state doar cu buletinul si-l bat pe Gogu pana spune tot.
Adica cum ?
Un singur GDC afiseaza fostul PR ( 4 ) iar pe restul arata 0.
E clar ca nu are rost sa ne hazardam.E doar buimac de cap.
pentru forumul din semnatura mea am primit pr 4 ( avea 0) . La alte 2 site-uri administrate de mine cu PR 0 nu sunt inca schimbari.
:)
buimac... buimac, dar oricum, Google a ajuns atit de tare tocmai datorita seriozitatii lui. Nu stiu ce se intimpla, dar nu cred ca s-a mai petrecut ceva asemanator pina acum (gluma: sintem martori la un eveniment unic). Sa speram ca este doar o mahmureala de dupa sarbatori si ca isi va reveni
later edit: am uitat sa va spun ca de aproximativ doua saptamani, boot-ul Google m-a vizitat zilnic, cu toate ca am revisit after 7 days... m-am gindit ca nu e nimic anormal, in conditiile in care nu este un singur G, ca sint o gramada de adrese. Numai ca niciodata nu eram vizitat zilnic (cu atit mai putin sa vad ca googleboot sta la mine pe site cite 3-4 ore pe zi - fara exagerare)
Ultima modificare făcută de ibis; 11th January 2007 la 22:45. Motiv: completare
De obicei scaderile de PR pe index indica o penalizare usoara (o penalizare grava e echivalenta cu excluderea). Intrebarea e, de ce ar fi brusc penalizate atatea site-uri? Ce au comun? Softpedia macar si-a pastrat PR-ul intern, dar am in fata un site care avea PR 8 si acum are 0 pe absolut toate paginile. Si Alexa.com arata 0. Sunt sigur ca se poate gasi numitorul comun, dar trebuie sa asteptam cateva zile pentru a vedea daca e ceva real sau se joaca aia la butoane. Sincer sa fiu, imi pare mai mult joaca, dar cine stie.
Lucian
Nu e nici o penalizare e alceva.
http://www.google.it/ are tot PR 0
Ma indoiesc ca e penalizat. Cred ca tot ce putem face e sa asteptam. Orice concluzie e prematura in acest moment.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)