Postat în original de
haos
Da, asta am zis si eu, poate pentru popularizarea unui brand, dar nu in alte scopuri. Oricum e riscant pentru ca e foarte usor de detectat asa ceva (tehnic vorbind). Si din cate observ, campania celor de la ROM pare a fi banata complet, mie nu imi mai da nici-o sugestie daca scriu "romanians are".
Da, asta ziceam mai sus. Trebuie analizat bine, nu e de joaca, se distrug afaceri intregi.
Nu e doar de brand, e si de schimbarea cautarii in altceva. De ex: avem cautarea " cazare costinesti" si prima sugestie este ieftina: "cazare costinesti ieftina", vizitatorul opteaza "fara sa vrea" pentru ieftina (logic
). Daca mai cauta o "tura" peste un timp, ghici ce alege? Tot "ieftina"! Alege din sugestii sau scrie direct, iar asta pe ani de zile, schimba cautarea principala!
Repet, nu e de joaca, google nu e prost.
------------------
Putem face un test pe o cautare "gresita" : rca ieftin, sa-l transformam in "rca ieftina" (care e teoretic corect, rca fiind asigurare/polita). Daca apar cautari in "masa" cu ieftina, apare automat prima sugestie: "rca ieftina", iar in timp se schimba cautarea
Atunci rezultatele sunt altele!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.