Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Google Instant Search and Suggestions - hack

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    37

Implicit Google Instant Search and Suggestions - hack

Salut,

Ati incercat pana acum sa modificati sugestiile din Instant Search cu rezultate pozitive ?

Sunt curios de ceva idei in directia asta din partea celor care au incercat sau care doresc sa incerce.

Am inteles ca prima pozitie in suggestions la instant serach are potential cel putin la fel de mare ca si prima pozitie in Google.
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de sergiuliano Vezi Post
    Salut,

Ati incercat pana acum sa modificati sugestiile din Instant Search cu rezultate pozitive ?

Sunt curios de ceva idei in directia asta din partea celor care au incercat sau care doresc sa incerce.

Am inteles ca prima pozitie in suggestions la instant serach are potential cel putin la fel de mare ca si prima pozitie in Google.
    Au incercat mai multi, iar rezultatul este simplu:

- penalizare site = eliminare completa din google (daca e fortat un site)
    - stergere sugestie = pur si simplu nu mai exista sugestia respectiva (daca e fortata o fraza)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    37

Implicit

am avut o discutie saptamana trecuta cu o firma din state care are cateva mii de clienti exclusiv pe serviciul de sugestii... nu parea sa aiba problema cu penalizarea.. probabil au identificat o metoda care sa arate cat de cat organic..

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Eu chiar nu vad avantajele acestui lucru. Sugestiile nu fac parte din algoritmul de clasificare, sunt mai degraba un rezultat al algoritmului de clasificare. Pentru un site nu vad deloc avantajele, poate doar pentru popularizarea generala a unui brand, in cel mai bun caz.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Eu chiar nu vad avantajele acestui lucru. Sugestiile nu fac parte din algoritmul de clasificare, sunt mai degraba un rezultat al algoritmului de clasificare. Pentru un site nu vad deloc avantajele, poate doar pentru popularizarea generala a unui brand, in cel mai bun caz.
    Simplu. Se da o cautare: seo guru, google sugereaza: seo guru haos, iar utilizatorii din reflex dau click pe astfel de cautare: Loc 1 esti tu = trafic + conversii + avantaje!

Sunt nise unde sugestiile fac peste 35% din trafic.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Da, asta am zis si eu, poate pentru popularizarea unui brand, dar nu in alte scopuri. Oricum e riscant pentru ca e foarte usor de detectat asa ceva (tehnic vorbind). Si din cate observ, campania celor de la ROM pare a fi banata complet, mie nu imi mai da nici-o sugestie daca scriu "romanians are".
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Da, asta am zis si eu, poate pentru popularizarea unui brand, dar nu in alte scopuri. Oricum e riscant pentru ca e foarte usor de detectat asa ceva (tehnic vorbind). Si din cate observ, campania celor de la ROM pare a fi banata complet, mie nu imi mai da nici-o sugestie daca scriu "romanians are".
    Da, asta ziceam mai sus. Trebuie analizat bine, nu e de joaca, se distrug afaceri intregi.

Nu e doar de brand, e si de schimbarea cautarii in altceva. De ex: avem cautarea " cazare costinesti" si prima sugestie este ieftina: "cazare costinesti ieftina", vizitatorul opteaza "fara sa vrea" pentru ieftina (logic ). Daca mai cauta o "tura" peste un timp, ghici ce alege? Tot "ieftina"! Alege din sugestii sau scrie direct, iar asta pe ani de zile, schimba cautarea principala!

Repet, nu e de joaca, google nu e prost.

------------------

Putem face un test pe o cautare "gresita" : rca ieftin, sa-l transformam in "rca ieftina" (care e teoretic corect, rca fiind asigurare/polita). Daca apar cautari in "masa" cu ieftina, apare automat prima sugestie: "rca ieftina", iar in timp se schimba cautarea Atunci rezultatele sunt altele!

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Putem face un test pe o cautare "gresita" : rca ieftin, sa-l transformam in "rca ieftina" (care e teoretic corect, rca fiind asigurare/polita). Daca apar cautari in "masa" cu ieftina, apare automat prima sugestie: "rca ieftina", iar in timp se schimba cautarea Atunci rezultatele sunt altele!
    Strategic si tehnic vorbind e unul dintre cele mai bine gandite teste pe care le-am intalnit pe forum in ultima vreme. Dar, cred ca e previzibil rezultatul intr-un procent destul de mare. Pentru pasionatii de strategii si cunoastere aprofundata, insa, poate fi incercat.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    37

Implicit

I am all in... hai sa ne strangem mai multi si sa facem testul

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

DAca faci testul si vii cu cautari foarte multe din prima clar obtii penalizare,daca o faci incet vei obtine o crestere destul de buna dar nu pentru mult timp.Google nu este prost a scris cineva mai sus.Sunt multi care fac chestia asta in momentul de fatza,chiar firme mari din romania unde nu reusesc,incep cu smecheria asta.Daca ar fi asa de simplu...Merita incercat eu ma bag practica e mai buna decat teoria
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google instant preview
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2012, 00:22
  2. Problema Google Instant Previews
    De kimnotyze în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th July 2011, 19:43
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th June 2011, 14:23
  4. Google Instant
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 30th September 2010, 13:14
  5. Yahoo! Search - Instant Search
    De Krumel în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th March 2006, 20:48