Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Pozitie exacta in Google

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    344
    Putere Rep
    31

Implicit

O alta varianta ar fi sa folosesti optiunea Private Browsing de la mozilla. Aceasta optiune anuleaza toate coock-iurile si toate cache-urile, permitandu-ti sa vizualizezi oarecum pozitia exacta. Spun "oarecum" pentru ca la fel cum a spus si slobodan, totul este relativ.

kestor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    143
    Putere Rep
    0

Implicit

La fel e si cu incognito de la google.

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    137
    Putere Rep
    27

Implicit

Apropo de ce a zis Dan cu hl=ro... pe google.ro (pws=0 implicit) am urmatoarea situatie:
    pentru aceeasi cautare, un site este pe pozitia 3 cand caut cu hl=ro si pe pozitia 9 cand caut cu hl=en
    Exista vreo setare in afara de html lang (care nu stiu daca are relevanta) prin care sa-i spun lui google sa ma puna pe 3 si pentru hl=en? Site-ul este .net, hostat in US dar cu continut pentru RO. In webmaster tools inca n-am acces Orice parere este binevenita

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Madison Vezi Post
    ...
    Exista vreo setare in afara de html lang (care nu stiu daca are relevanta) prin care sa-i spun lui google sa ma puna pe 3 si pentru hl=en? ...
    Nu cred ca google va face cum spui tu, indiferent ce setare vrei sa faci. G a considerat ca pentru continut in limba engleza nu meriti mai sus de locul 9. Daca vrei sa fii bine pozitionat in ambele limbi, fa site-ul in ambele limbi.

Daca vrei doar, asa, pentru tine, sa vezi cautarea in engleza mai sus, atunci fa cautarea logat si da click pe site-ul tau. Trebuie sa faci asta de mai multe ori, in final G va intelege ca preferi site-ul si ti-l va afisa numai tie mai sus.
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

Implicit

Apropo de ce a zis Dan cu hl=ro... pe google.ro (pws=0 implicit) am urmatoarea situatie:
    pentru aceeasi cautare, un site este pe pozitia 3 cand caut cu hl=ro si pe pozitia 9 cand caut cu hl=en
    Exista vreo setare in afara de html lang (care nu stiu daca are relevanta) prin care sa-i spun lui google sa ma puna pe 3 si pentru hl=en? Site-ul este .net, hostat in US dar cu continut pentru RO. In webmaster tools inca n-am acces Orice parere este binevenita
    Sa te puna pe 3? Dar de ce nu pe 1? Tu vorbesti aici despre lucruri similare cu gasirea de kryptonite
    Unde vrei sa dai mai bine.. in cautarile tale sau in afisarile celorlalti?
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Sa te puna pe 3? Dar de ce nu pe 1? Tu vorbesti aici despre lucruri similare cu gasirea de kryptonite
    Unde vrei sa dai mai bine.. in cautarile tale sau in afisarile celorlalti?
    Eu cred ca te bagi in seama aiurea. Madison vrea pe 3, de ce sa vrea pe 1? Ai tu acces la datele lui? Stii ca loc 3 are conversie cu 59% mai buna in comparatie cu loc 1?

Banuiesc ca NU! Deci mai usor cu off-topic.

off: Pentru cei care vor sa-si seteze pozitia in Google, codul este aici: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...tml#post267468
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Eu cred ca te bagi in seama aiurea. Madison vrea pe 3, de ce sa vrea pe 1? Ai tu acces la datele lui? Stii ca loc 3 are conversie cu 59% mai buna in comparatie cu loc 1?

Banuiesc ca NU! Deci mai usor cu off-topic.
    Sunt proactiv si ma gandesc la costuri. Intr-adevar, procesul propus de tine este scalabil dar costurile finale mari.
    Nu are rost sa mai angajeze o echipa de programatori sa modifice codul pentru pozitia 1 cand cel de pe pozita 3 il va trage in jos.

PS : nu stim inca daca in cautari sau in afisari.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    137
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Banuiesc ca unii oameni nu se schimba niciodata, si Tom, din pacate, esti unul dintre ei. Nu stiu cum vrei sa te ia lumea in serios, daca tu in afara de glume nesarate nu stii altceva. Dar e o tare libera, faci ce vrei. Ce m-a deranjat pe mine este ca mi-ai luat cuvintele asa cum le-am scris si m-ai catalogat, neavand timp sa explic situatia si ce vreau. Dar tu m-ai inteles, ca nu esti prost, doar iti place sa faci bascalie pe un forum serios. Buuun:

Intrebarea mea e simpla: daca exista vreo posibilitate in care sa nu am diferente asa de mari intre pozitii pentru cautarile cu hl=ro/en. Sau daca stiti exemple de asemenea site-uri. Daca e normal sa fie asa, spuneti-mi, sa incetez sa mai caut vreo solutie, sau sa caut raspuns in algoritmii Google.

Exemplu: pentru cautarea dentist bucuresti in google.ro, site-ul artimplant.ro apare pe locul 10 folosind hl=ro, si pe locul 14 cu hl=en.

Multumesc.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

@Madison - exista o posibilitate, dar ce sens are? Daca optimizezi pe romana, nu trebuie sa te intereseze hl=en si nici gl=us (asta fiind alt parametru).
    Eu am pus acolo hl=ro entru ca in cazul seo-istilor, ei mai cauta pe google.co.uk, pe .com si mai schimba parametrii respectivi, uneori le raman la fel si pt google.ro. Dar clientul final are in 99% din cazuri hl=ro. Deci de ce te stresezi pentru 1% aia?

Si in plus, de ce iei personal glumele? De ce nu intelege nimeni ca se fac glume pentru ce zici, nu pentru cine esti? Daca zicea Tom treaba asta crezi ca nu radea nimeni de el? Eu zic sa lasi deoparte... nici nu stiu cum sa-i zic, ori e frustrare ori mania persecutiei. Daca zici o prostie, asumati-o. Nu e nimic rau ca cineva se amuza de ce ai zis.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

@Madison. E vina mea ca pui intrebari tampite? Ce fel de raspunsuri astepti?

Promit sa nu-ti mai raspund niciodata la posturi!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd September 2011, 21:16
  2. Oscilatie pozitie google.ro, explicatii ?
    De Serban Cristian în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th April 2011, 12:48
  3. Google - pozitie care variaza
    De polites în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th October 2010, 10:54
  4. pozitie google diferita
    De catalindeva în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th April 2008, 00:14
  5. cum sa am o pozitie mai buna la google
    De vip_vyo în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th March 2007, 12:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •