2 out of 2 members found this post helpful.
Corect, de la firme de seo pana la librarii... incluzand evident google, cam toata lumea are de profitat de la un pinguin.
Inclusiv firmele de web design ar putea profita.
Studiind cateva modele de promovare (inca in analize), partial am ajuns la concluzia ca o firma, magazin... ar trebui sa aiba 2-5 versiuni de website, promovate total diferit:
- clasic, "versiunea 1989"
- cu linkuri din facebook
- cu linkuri din google +
- cu linkuri spam/ de proasta calitate (apreciere la ora actuala, nu si la pinguin 4 cand e posibil sa avem surprize)
- fara linkuri - cat mai flash, cat mai neindexabil
- versiune de site cu mix din toate cele de sus
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
1nesco
Corect, de la firme de
seo pana la librarii... incluzand evident google, cam toata lumea are de profitat de la un pinguin.
Inclusiv firmele de web design ar putea profita.
Studiind cateva modele de promovare (inca in analize), partial am ajuns la concluzia ca o firma, magazin... ar trebui sa aiba 2-5 versiuni de website, promovate total diferit:
- clasic, "versiunea 1989"
- cu linkuri din facebook
- cu linkuri din google +
- cu linkuri spam/ de proasta calitate (apreciere la ora actuala, nu si la pinguin 4 cand e posibil sa avem surprize)
- fara linkuri - cat mai flash, cat mai neindexabil
- versiune de site cu mix din toate cele de sus

1nesco, nu e rea deloc ideea.
LE: Numai ca intrevad o problema.... pentru versiunea a 3-a: G stie cine e owner-ul unui domeniu, iar daca il adaugi in WT va fi si mai clar. Si nu m-ar mira sa asigneze un "trust rank" si detinatorului... asa cum face cu Authorship. Poate ca va trebui, pentru cele spammy, sa folosesti o identitate diferita.
Nota: Nu incurajez spamul, dar... sunt destui care fac asta, si e o optiune din lista.
1 out of 1 members found this post helpful.
Alte versiuni de promovare:
- cu google webmaster tools instalat si fara
- cu doar cu analytics instalat si fara
- cu analytics instalat si fara wmt si invers...
Alt lucru de care trebuie tinut cont: un site ok in bing nu poate ajunge mult prea jos in google. Acum vreo 2-4 ani a fost micul scandal in care google copiase ceva de la bing (sau invers). Cu certitudine exista o oarecare corelatie intre cele doua baze de date.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco