Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Noutati de la Google legate de PR - Published on Feb 6, 2013

Afișare hibrid

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit Noutati de la Google legate de PR - Published on Feb 6, 2013

Cred ca ar fi interesant de urmarit acest video. Este postat acum 5 zile [Published on Feb 6, 2013]

Daca am postat gresit rog sa fie mutat sau sters.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Ca multe alte video-uri de-ale lui, completely useless. Nu zice nimic legat de importanta PR-ului in seo, zice ca-l lasa acolo pt ca unii useri se uita la el. Eu nu-i mai urmaresc video-urile de ceva vreme, m-am lamurit si cu "sfaturile" lui. Nicio treaba cu SEO din lumea reala. I-am dat thumb down cu toata dragostea, pe youtube. Un alt video inutil marca Matt Cutts & Google
    Signatura lipsa

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    ...Nu zice nimic legat de importanta PR-ului in seo, zice ca-l lasa acolo pt ca unii useri se uita la el....
    Poate ca tocmai asta poate fi ceva important. Acum nu stiu daca sunt eu paranoic, sau e aruncata intentionat, dar printre alte lucruri, spune un lucru foarte interesant. Si anume, ca poate in viitor, nu va mai fi rentabil sa "mentina" acesta informatie. Adica PR-ul nu este un parametru deja calculat care se foloseste in algoritm, ci este un parametru sintetic calculat "just for fun" pe baza altor parametrii. Cumva cum ca, in formula asta exacta, nu este folosit nicaieri, ci este calculat si mentinut special pt. ca unii useri sa se uite la el. Sau poate e o dezinformare strecurata intentionat.
    Eu stiam ca PR-ul este un parametru important pt rata crawler-ului, dar se pare ca nu este nici macar atat.
    Ultima modificare făcută de filip.camara; 25th February 2013 la 22:13.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de filip.camara Vezi Post
    Eu stiam ca PR-ul este un parametru important pt rata crawler-ului, dar se pare ca nu este nici macar atat.
    Dupa pagerank sunt sortate paginile in index, iar pagerankul are o corelatie cu serp-ul de 0.18. (vezi The Science of Ranking Correlations: How Does PageRank Perform? | SEOmoz ).
    Nu e mult 0.18 dar e suficient cat sa conteze. Iar ordinea paginilor din index e iarasi destul de importanta atunci cand e vorba de cautari pe long tails.
    Deci nu ignora valoarea aia.
    Caut cu jingle.ro.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    40

Implicit

Sincer m-a pufnit rasul cand a facut remarca legata de Microsoft. Subtil Matt, subtil (nu chiar).

tymbark, atat Matt Cutts cat si Miley Oye au totusi cateva clipuri in care vorbesc chestii mai tehnice si dau sfaturi concrete (de exemplu, clipul lui Matt care vorbeste despre 301/rel=canonical, sau clipul lui Miley despre cum sa implementezi pagination tags).

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

@filip.camara - Intreaba pe cineva care nu are treaba cu seo si face cautari pe Google daca stie ce e ala PR

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    @filip.camara - Intreaba pe cineva care nu are treaba cu seo si face cautari pe Google daca stie ce e ala PR
    Nu la asta m-am referit, ci la faptul ca pare a fi un parametru sintetic, care nu este folosit exact sub forma prezenatata nici de crawler nici de algoritm-ul de cautare.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

La cat sunt de secretosi cei de la Google, este foarte probabil ca acel PR ca se transmite prin link juice sa fie cu totul altul decat cel prezentat. In mod normal, un PR care se transmite ar trebui sa fie dependent de atributele siteului destinatie, adica aceeasi pagina x care da un link catre y trebuie sa transfere mai mult PR cand nisa x sau contextul in care e link-ul e relevant pentru nisa y, deci PR-ul paginii x nu ar trebui sa fie unul static, ci unul dinamic in functie de y. Acest lucru de fapt il stim bine cu totii in seo, atunci cand cautam link-uri din nise sau contexturi relevante, deci ar fi normal pentru ca acest lucru sa functioneza ca PR-ul real sa fie unul dinamic calculat in functie de x si y.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dracu stie care mai este utilitatea practica in SEO a PR-ului sau importanta acestuia dar un lucru e cert. Daca in seo in proportie majoritara te iei dupa Matt Cutts ai sanse mari sa ai parte de un foarte mare mega super giga FAIL.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Noutati De La Google
    De FireEyes în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 1052
    Ultimul Post: 26th February 2013, 16:18
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th April 2012, 17:58
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th May 2009, 17:21
  4. 4 Probleme Legate De Google
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th January 2008, 17:59
  5. Noutati Google AdWords
    De rev în forumul Adwords
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd September 2005, 14:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •