Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Google search si Google analytics

mindsoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    63
    Putere Rep
    37

Implicit Google search si Google analytics

Vreau doar sa trag un semnal de alarma pentru cei interesati.

Nu folositi analytics ca si statistici pentru ca oricand google, informatiile si traficul de acolo il poate folosi impotriva voastra, la fel atentie si la Gmail. La un moment dat se discuta ca unul din factorii rank-ului unui domeniu este si numarul de share la un link dat pe gmail, adica cat de mult circula un link sau domeniu la schimburi de emailuri.

Asta implica ca google are un bot care se plimba prin emailurile voastre si le "analizeaza", nu le citeste...poate e o speculatia desi cred ca asa ceva sa se intample in procent de 99,9%.

Au facut-o cu userii safari Google fined US$22.5-million in Apple Safari privacy invasion case | FP Tech Desk | Financial Post ,ma refer la invadarea privacy-ului.

In concluzie this days daca vreti sa existati pe google, ascundeti cat mai multe detalii despre site-ul vostru cu exceptia continutului, pana deveniti efectiv o autoritate, un brand cunoscut.

A...era sa uit...nu folositi webmaster tool, asa zisul webmaster tool ajuta doar google sa inteleaga mai bine cine sunteti voi, exista o groaza de instrumente cu care puteti testa cum se comporta situl vostru cum ar fi yslow si altele pentru viteza, pentru linkuri folositi bing webmaster sau Open Site Explorer

Eu m-am ars. N-o faceti si voi.
    Ultima modificare făcută de mindsoul; 26th February 2013 la 09:33. Motiv: erori gramaticale
    <a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Si eu ma gandeam la fel, dar daca faci conturi diferite de analytics, webmaster tools-ul il validezi cu codul de analytics, nush ce pb ar putea fi. Am multe site-uri pe acelasi IP, le-am pus in conturi diferite de analytics, link building am facut de pe aceleasi site-uri, dar nu se leaga intre ele si n-am avut pb pana acum. Atata timp cat site-urile au continut ok, nu vad unde ar fi pb. La ce ma deranjeaza ca are google acces la statisticile mele? Si eu gasesc f util analytics-ul si nu incepe si tu cu alte tool-uri de statistici gen statcounter, pt ca niciunul nu se compara cu Analytics, decat piwik. S-a mai discutat despre asta.

In rest, nu vad unde ar fi pb. Cu ce-l deranjeaza pe google ca am eu mai multe site-uri? Spune undeva in termeni si conditii ca o pers tre sa aiba un singur site? Nu. Atunci? Nu vad unde-i pb. Atata timp cat n-am nush ce retea de site-uri, chiar daca sunt din aceeasi nisa, sunt diferite, n-au link-uri intre ele, etc (sunt independente unu` de celalalt).

Legat de gmail, nu mi-am pus niciodata intr-un email toate site-urile mele, ca sa vada google ce site-uri am eu, desi revin la ideea dinainte: cu ce-l deranjeaza pe google ca am mai multe site-uri, atata timp cat site-urile sunt ok si nu incalca termenii si conditiile lor?

PS: nu te impiedica nimeni sa pui url-urile site-urilor in TXT-uri sau DOCX-uri atasate la mail si nu cred ca le mai citeste si pe alea bot-ul lor.

Iar treaba cu webmaster tools, e relativa. Sunt convins ca sunt site-uri care rankeaza f bine si fara cont in webmaster tools, dar nici nu merge sa spui ca poti sa-l ignori complet, arata totusi chestii utile pt webmasteri. Iar link-urile in opensiteexplorer apar f greu, plus ca vede undeva la jumate din link-urile reale, dar si despre tool-uri de backlink analysis s-a mai discutat.
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Influenta google analytics in pozitia google
    De alex.web în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th January 2013, 20:00
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th January 2011, 08:27
  3. Ratinguri in cautarea Google ( Ratings in Google Product Search )
    De Andrei S în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th December 2010, 13:57
  4. Google Analytics API
    De florin666 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Ultimul Post: 30th April 2009, 11:35
  5. Google Analytics prin contul de Google AdWords
    De tiery în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Ultimul Post: 11th January 2008, 19:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •