Google search si Google analytics
Vreau doar sa trag un semnal de alarma pentru cei interesati.
Nu folositi analytics ca si statistici pentru ca oricand google, informatiile si traficul de acolo il poate folosi impotriva voastra, la fel atentie si la Gmail. La un moment dat se discuta ca unul din factorii rank-ului unui domeniu este si numarul de share la un link dat pe gmail, adica cat de mult circula un link sau domeniu la schimburi de emailuri.
Asta implica ca google are un bot care se plimba prin emailurile voastre si le "analizeaza", nu le citeste...poate e o speculatia desi cred ca asa ceva sa se intample in procent de 99,9%.
Au facut-o cu userii safari Google fined US$22.5-million in Apple Safari privacy invasion case | FP Tech Desk | Financial Post ,ma refer la invadarea privacy-ului.
In concluzie this days daca vreti sa existati pe google, ascundeti cat mai multe detalii despre site-ul vostru cu exceptia continutului, pana deveniti efectiv o autoritate, un brand cunoscut.
A...era sa uit...nu folositi webmaster tool, asa zisul webmaster tool ajuta doar google sa inteleaga mai bine cine sunteti voi, exista o groaza de instrumente cu care puteti testa cum se comporta situl vostru cum ar fi yslow si altele pentru viteza, pentru linkuri folositi bing webmaster sau Open Site Explorer
Eu m-am ars. N-o faceti si voi.
Ultima modificare făcută de mindsoul; 26th February 2013 la 09:33.
Motiv: erori gramaticale
<a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>