Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Cum se mai face SEO azi...

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Am citit si eu articolul. El vorbeste despre afiliere. Si acele filtre trebuie sa treaca de cateva ori prin orice site, pana cand il penalizeaza. Daca ai un business corect si vrei sa profiti dupa urma lui multi ani de aici inainte, nu aplici nimic din ce e scris acolo.

Nu merge continutul de valoare? GRESIT. Continutul il scrii pentru Google? Mai gandeste-te. Daca esti apreciat in online, vei fi apreciat de oameni, oameni simpli, nu de motoare. Asta cu rankingul vine ca o urmare ca esti placut si faci ceva interesant.

Totul tine de prioritati si de ce vrei sa faci. Nu stiu daca ati citit, dar el zice ca a rankat in 2 sapt. Cat o sa stea acolo? Intr-adevar mai are alte 10 site-uri care sa ii ia locul celui penalizat si este o metoda de a face bani repede. Tine de prioritati.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

MrSparrow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit

@danielcb si autorul e de acord cu tine:

"Anyway, the bottom line is that Google may tell you that focusing on “ great content” is the key to long-term success in their SERPs. It’s true from a business perspective (pretending that Google doesn’t even exist). But from an SEO perspective, it’s literally meaningless."

Continutul de valoare il scrii DOAR pt useri si in functie de ce business-model ai, merita sau nu sa investesti timp si/sau bani pentru a-l crea.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    Nu merge continutul de valoare? GRESIT. Continutul il scrii pentru Google? Mai gandeste-te. Daca esti apreciat in online, vei fi apreciat de oameni, oameni simpli, nu de motoare. Asta cu rankingul vine ca o urmare ca esti placut si faci ceva interesant.

Totul tine de prioritati si de ce vrei sa faci. Nu stiu daca ati citit, dar el zice ca a rankat in 2 sapt. Cat o sa stea acolo? Intr-adevar mai are alte 10 site-uri care sa ii ia locul celui penalizat si este o metoda de a face bani repede. Tine de prioritati.
    La asta ma refeream si eu mai inainte, la siteuri cu obiective pe termen scurt, ale unor speculanti. Eu m-am bazat pe obiective pe termen lung si respectand o etica de baza, am fost, sunt si voi ramane in continuare in top 10, indiferent de schimbari.

@Dan - cei de care zici tu ca rankeaza intro saptamana pe vreo expresie, nu raman acolo indeajuns de mult incat sa conteze. Sincer, cred ca google a fost ironic la faza asta, cel putin pe nisele mele, pentru ca i-a pus pe pozitii bune doar cat timp am fost in concediu. Cand am revenit, totul era normal
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    @Dan - cei de care zici tu ca rankeaza intro saptamana pe vreo expresie, nu raman acolo indeajuns de mult incat sa conteze. Sincer, cred ca google a fost ironic la faza asta, cel putin pe nisele mele, pentru ca i-a pus pe pozitii bune doar cat timp am fost in concediu. Cand am revenit, totul era normal
    Asta zic, n-ai citit articolul sau n-ai inteles la ce se refera, nu stiu.
    Trust, but verify.

remy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    31st July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    145
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    ...sau Google are aceeasi cadere ca Yahoo!
    Ca sa pice Google ar trebui sa apara deja un jucator puternic pe piata mondiala si nu prea e. Oricum la cat de dese sunt schimbarile in ultima vreme cred ca ar fi multi oameni fericiti ca Google sa devina noul Yahoo.

Referitor la articol, in afara faptului ca e scris foarte misto nu iti aduce nici o informatie WOW. Tot timpul se vor gasi metode sa pacalesti pentru o perioada algoritmii si sa reusesti sa pozitionezi niste site-uri pe nise concurentiale. Exista o armata de oameni la Google care lucreaza la algortm dar in acelasi timp e o armata si mai mare care lucreaza sa il pacaleasca...
    La fel cum spune si Daniel, totul tine de obiectivele site-ului respectiv si daca vrei rezultate pe termen lung trebuie sa si muncesti pe termen lung direct proportional

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de MrSparrow Vezi Post
    Continutul de valoare il scrii DOAR pt useri si in functie de ce business-model ai, merita sau nu sa investesti timp si/sau bani pentru a-l crea.
    Vreau sa te contrazic putin aici. Cand scrii un articol intotdeauna vei avea in cap niste cuvinte cheie care sa iti aduca trafic. Pe ro, mai ales in domeniul SEO nu prea cauta lumea informatii, strategii, pareri despre diferite metode de promovare. Se cauta Optimizare SEO, care din pct meu de vedere e pleonasm. Lumea in ro inca nu este atat de educata si in necunostinta de cauza cauta astfel de cuvinte.

Am incercat sa scriu articole in functie de cuvinte care se cauta si nu am gasit... Asa ca scriu despre ce imi vine in cap in ziua respectiva. Folosessc niste cuvinte cheie? Da, normal, poate vreodata o sa imi vina si trafic organic relevant, cand domeniul va fi mai cunoscut.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Toti va spuneti parerea. De ce naiba siturile care copiaza feed sunt inca sus daca voi spuneti ca google a facut sau face un rezultat corect. -:j aberatii. se pare ca daca site-ul e vazut bine de google si postezi porcarcarii tot ii ofera trafic

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Poate fac altceva bine acele site-uri.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tu ce ai face?
    De Bogdan Calin în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th February 2012, 20:38
  2. Cum pot face mod rewrite
    De Lungu în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th April 2010, 18:03
  3. Pay per sell - cum se face
    De B3aT în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th November 2008, 16:47
  4. cum se face ca ...
    De Mihai Gianu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 6th September 2007, 02:35
  5. Erm.. asa se face SEO?
    De roadrunner în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2007, 15:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •