Va multumesc pentru raspunsuri, cred ca o sa aleg varianta cu WMT. Sa o si testez.
@Nichita eu alta varianta din WMT decat: Optimization->Remove URL nu stiu. Exista alta? Chiar acum am dat asta la un site intreg. Sunt curios daca va fi scos de tot.
Va multumesc pentru raspunsuri, cred ca o sa aleg varianta cu WMT. Sa o si testez.
@Nichita eu alta varianta din WMT decat: Optimization->Remove URL nu stiu. Exista alta? Chiar acum am dat asta la un site intreg. Sunt curios daca va fi scos de tot.
Ultima modificare făcută de danielicb; 11th October 2012 la 11:28.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Optimization->Remove URL->Select directory.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu vad Select Directory. Este doar Create new removal request, adica doar pentru o pagina. Acolo bag site.ro/folder?
La urmatorul pas ai undeva un dropdown unde poti selecta optiunea folder / directory.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
M-am tot uitat pe acolo, dar nu am vazut optiunea de scoatere folder.
Create removal request (aici introduci url-ul folderului) -> Next - alegi din dropdown aceasta optiune (cum se vede in imagine).
eu nu imi amintesc de o optiune pt folder, dar sigur am eliminat homepageul (in sensul de root) si a disparut tot siteul in mai putin de o zi;
nu stiu daca se aplica similar pentru domeniu/folder/, dar cred ca ar trebui (altfel le-ar fi trecut prin cap sa construiasca o optiune separata)
Am dezindexat si eu la un site o categorie, in 24 de ore a disparut din google.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)