ce parere aveti? daca ai mai multe +1 pe pagina poti sa cresti in rezultatele de la google?
ce parere aveti? daca ai mai multe +1 pe pagina poti sa cresti in rezultatele de la google?
In orice caz nu ti-l scade, dar eu nici nu am simtit o crestere momentan. Acel +1 e ca recomandarea de la facebook, asa ca da, iti poate aduce mai mult trafic. Dar nu sunt sigur cum iti poate influenta rezultatele in google.
Acest lucru te poate ajuta sa cresti si in serp. Intra in webmaster tools pentru a vedea influenta +1 asupra siteului tau.
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
eu zic ca are aceeasi influenta in categoria social media in care lafel cum are si like de la facebook si celelalte butoane de genul asta
De acord, este la fel ca si like-ul de la facebook.
Acel buton nu are nici o relevanta, sa mai discutat pe aici, singura utilitate SEO este ca te creste doar in cautarile celor care au dat +1 si cauta pe google logati in contul de +1
Daca eu dau +1 la un site, atunci cand eu sau prineteniim din cercurile mele, vom cauta ceva (trebuie sa fim logati pe Google), atunci acel site imi va aparea mie si prietenilor mei mult mai sus in serps. Cum elementele de social sunt luat in considerare de google atunci cand pozitioneaza o pagina sfatul meu este sa ai butoane de share pe site, Fb, Twitter, G+. Foloseste-le cel putin pe astea 3.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)