Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: google +1 button

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Pai stai.. asta-i alta treaba... Insa nu cred ca asta-i asa important, pt ca ma indoiesc ca ai suficient de multi prieteni incat sa poata influenta cu macar 1% rezultatele per total...
    Signatura lipsa

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    34
    Posturi
    222
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu cred ca google +1 ramane important, deoarece google +1 e intr-o continua crestere si cred ca ne poate ajuta si in serp, nu ma bazez pe fb share.
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit

Chestia e nu foarte multi utilizatori cauta logati in +1, apoi nu foarte multi dau +1, evident astea se pot cumpara, dar relevanta lor este zero

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Chestia e nu foarte multi utilizatori cauta logati in +1, apoi nu foarte multi dau +1, evident astea se pot cumpara, dar relevanta lor este zero
    Nu e zero, unul din algoritmii google tine seama si de prezenta unei pagini in retelele de socializare si modul in care se comporta utilizatorii pe ea. Daca o pagina face valva si atrage multi vizitatori care sunt interesati de continut, Google o va favoriza si in serps pe cand o pagina cu un bounce rate mare, va fi considerata slaba si va scadea in serp in favoarea altora care par a oferi calitate userilor.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Nu e zero, unul din algoritmii google tine seama si de prezenta unei pagini in retelele de socializare si modul in care se comporta utilizatorii pe ea. Daca o pagina face valva si atrage multi vizitatori care sunt interesati de continut, Google o va favoriza si in serps pe cand o pagina cu un bounce rate mare, va fi considerata slaba si va scadea in serp in favoarea altora care par a oferi calitate userilor.
    Sa presupunem ca am un site de prezentare a unei companii ce se ocupa cu: servicii de curierat, sau consultanta, sau cu importul de grau, sau o firma de avocati, gradinita, astfaltare .............

Care sunt sansele ca o astfel de companie sa aibe pagini pe site-urile de socializare? Compania care are angajatii mai tineri si isi creeaza o pagina de facebook, are avantaj fata de o companie cu angajati mai in varsta, vechime pe piata 50 de ani, dar fara sa faca valva pe facebook?

Cum crezi ca influenteaza o pagina de facebook, google +, ...... pozitionarea in serp ? E cumva obligatoriu sa faci "valva" pe site-urile de socializare daca tu ai o florarie online?

Ce "valva" provoaca o firma de pompe funebre? Sau una de constructii?...............
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Care utilizatori? Cei cumparati cu 5-20 euro?
    Asta odata si next: fiind linkuri fara anchor si nofollow, de unde ar alege cuvantul relevant pt site?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cum crezi ca influenteaza o pagina de facebook, google +, ...... pozitionarea in serp ? E cumva obligatoriu sa faci "valva" pe site-urile de socializare daca tu ai o florarie online?
    Nu e obligatoriu dar cand Google vede ca o pagina are linkuri si vizitatori care vin de pe retelele astea, isi da seama ca e o pagina apreciata de vizitatori si in ultima vreme incearca sa dea o mai mare importanta comportamentului vizitatorilor decat factorilor SEO clasici. Cel putin asta e parerea mea dupa ce am vazut ca linkurile aduse pe pagini interioare mai mult ma afecteaza pe cand un articol nou popularizat pe FB si care mai si primeste niste Likeuri, ajunge in pozitii fruntase.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Care utilizatori? Cei cumparati cu 5-20 euro?
    Asta odata si next: fiind linkuri fara anchor si nofollow, de unde ar alege cuvantul relevant pt site?
    Dupa titlu si text?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Nu e obligatoriu dar cand Google vede ca o pagina are linkuri si vizitatori care vin de pe retelele astea, isi da seama ca e o pagina apreciata de vizitatori si in ultima vreme incearca sa dea o mai mare importanta comportamentului vizitatorilor decat factorilor SEO clasici. Cel putin asta e parerea mea dupa ce am vazut ca linkurile aduse pe pagini interioare mai mult ma afecteaza pe cand un articol nou popularizat pe FB si care mai si primeste niste Likeuri, ajunge in pozitii fruntase.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Dupa titlu si text?
    Sa inteleg ca daca am o dacie 1300, nu mai am voie sa circul pe strada? Dar daca scriu pe ea "audi q7" (titlu), pot circula?

NU cred ca Google sau orice motor de cautare tine cont de "articol nou popularizat pe FB si care mai si primeste niste Likeuri", in afisarea rezultatelor. E stupid, iar "inginerii" lor tocmai asta incearca sa evite. Daca numarul de linkuri ar oferii pozitii fruntase, atunci tot altgoritmul google e inutil.

Nu poti tine cont de like's, tweets, ..... in afisarea rezultatelor, mai mult de 0.01% din altgoritm, si oricum daca o faci, trebuie sa incluzi si optiunea de "cumparare", deci implicit de "inselaciune". Am peste 100 de clienti companii straine, care nu au habar, nevoie, si nu isi bat capul cu socializarea, pentru ca ei sunt "old fashion", iar afacerile B2B nu se fac pe facebook. Stie si google asta, si bineinteles nu au nici o problema in SERP.

Nu confunda un magazin de chiloti de dama, cu o firma de pompe funebre. Cand Google sau orice motor de cautare stabilesc ce "date" folosesc pentru a crea un clasament, nu se gandesc la afacerea ta in sine, ci la un model general.

Parerea ta in cazul expus mai sus :"linkurile aduse pe pagini interioare mai mult ma afecteaza pe cand un articol nou popularizat pe FB si care mai si primeste niste Likeuri, ajunge in pozitii fruntase." nu se raporteaza la "general", si cred ca nici la seo.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Sa inteleg ca daca am o dacie 1300, nu mai am voie sa circul pe strada? Dar daca scriu pe ea "audi q7" (titlu), pot circula?

NU cred ca Google sau orice motor de cautare tine cont de "articol nou popularizat pe FB si care mai si primeste niste Likeuri", in afisarea rezultatelor. E stupid, iar "inginerii" lor tocmai asta incearca sa evite.
    Eu cred ca tine cont si de retelele de socializare. Nu incerca sa reduci la absurd prin comparatia cu dacia si audi, toata lumea stie ca Google "se uita" dupa o multime de alte criterii si unul din aceste criterii este si comportamentul userilor pe site. Daca raman mai mult timp inseamna ca sunt interesati, daca vin de pe retelele sociale si share-uiesc articolul e un alt indiciu ca e un articol apreciat, la modul asta influenteaza rezultatele.
    Eu am impresia ca prin algoritmii astia noi (panda, penguin) Google incearca sa bage in corzi tocmai tehnicile SEO de manipulare a rezultatelor si sa puna mai mult accentul pe valoarea continutului pt useri (ca nu prea ii iese, asta e altceva dar asta pare sa fie intentia), in acest context a aparut si +1.

Deci eu raman la parerea ca retelele de socializare influenteaza (la urma urmei si alte sunt tot linkuri, nu?) dar nu ma hazardez sa fac pronosticuri, cu cat influenteaza, ce conteaza mai mult si comparatii de genul dacia/audi.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Pe mine Google Plus, ma avantajeaza un pic, am ajuns la 360 de click-uri si in statistici am expresii de pe care se vine din Google. Daca nu sunt logat, expresia respectiva nu apare in cautari. Este clar ca foarte multi utilizatori de Google, raman logati si la cautari pentru o anumita expresie eu apar acolo, mi-a dat click pe site si Google, ma baga in fata. Nu stiu cum este cu cumpararea de click-uri pe G Plus, dar un click este un click si obligatoriu are valoare, cumparat sau nu. Nu stiu daca click-urile pe Plus One, influenteaza si Page Rank-ul, unui site, ramane sa vad la urmatorul update. Oricum, dupa parerea mea este bine sa puneti accent pe Plus One, nu aveti ce pierde.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 2nd June 2012, 14:24
  2. Gugle devine social cu +1 button in Google search
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 2nd April 2011, 01:16
  3. Target blank pt input button/submit
    De Popescu Marian în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th October 2010, 11:41
  4. Middle Mouse Button