Dupa inca o luna de asteptari nu s-a intamplat nimic.....nu a fost indexata nici o pagina. Ce ar mai fi de facut?
Dupa inca o luna de asteptari nu s-a intamplat nimic.....nu a fost indexata nici o pagina. Ce ar mai fi de facut?
Pui un Heineken pe masa si zici : And now we wait...
Astepti in continuare... te mai agiti pe langa google sitemap, mai faci rost de niste linkuri pe cateva siteuri indexate des.. si astepti...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
"Sursa"Looking up Google for 'www.locuri-de-munca.net'
No results found, attempting a different look-up...
The domain name has no PageRank value, it is LIKELY to be banned.
The domain name has Backlinks and no Listings. The domain name DOES appear to be banned.
"Sursa"Web site present in Google's database . IT's ok
Web site near risk of ban
Site banned or will not index in Google's database
"Sursa"Your Site Is Not Yet Crawled In Google.or Your Site Is Banned In Google
Eventual cauta si cu Google Ban Checker
Nu vreau sa crezi ca exagerez sau am ceva cu site-ul tau...dar cum ai reusit sa iei ban? (daca ti se confirma lucrul asta)
Uite un cache de pe 5 Nov 2006 21:57:02 GMT.
Ultima modificare făcută de Krumel; 9th November 2006 la 14:44. Motiv: Update.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
nu am facut absolut nimic..nu-mi dau seama...l-am inscris in vreo 10-20 directoare si am asteptat primele "simtome" de promovare...dar nu s-a facut indexarea niciodata...ce e de facut atunci? cum il pot face UNbanned?
How to unban a domain? - ai expicatii si link-uri aici.
Tot nu imi e clar cum ai reusit...
Am trimis reinclusion request catre Google. Sa vedem ce si cum...![]()
dupa 4 zile de la cererea de reinclusion site-ul este indexat 100%. mersi pentru ajutor baieti![]()
E bine ca ai reusit sa rezolvi problema.
Pana la urma care era cauza?
Habar nu am! Nu am primit nici un email de la ei. Banuiesc ca fostul proprietar al domeniului a facut prostii...alta varianta chiar NU am.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)