a fost picat aseara vreo 6 ore...oricum alta metoda mai putin dura nu ai gasit? poate are vreo problema cu domeniile .NET![]()
a fost picat aseara vreo 6 ore...oricum alta metoda mai putin dura nu ai gasit? poate are vreo problema cu domeniile .NET![]()
Sper ca stiti despre ce vorbiti...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai tu cum poti sa explici asta atunci?
Kmedia, inmtelege asta :
Un site NOU care nu a mai fost indexat niciodata, ia intre 1 sapt. si 4 sapt. sa fie indexat DOAR cu prima pagina (In Google).
Si asta avand de ex, un link site-wide dintr-un alt website cu 20.000 pagini indexate si PR5-6 pe prima pagina.
Apoi inca 1-2 sapt. sa inceapa sa indexeze si pagini interioare.
Daca vei adauga aprox. 100-200 link-uri spre el, din site-uri deja indexate, si nu cu PR0, da, va fi indexat mai repede (50% din timp ?).
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
deci, sa ma repet.
seo = 0
marketing, user, brand!
site-ul www.tudormateescu.ro cautare aici
am pus link-uri sitewide? am cautat site-uri de pr5?nu!
am scris si am scris. propus link unde trebuia si unde nu trebuia (poate). si atata tot.. este indexat este crawlat si va merge mai departe cu siguranta.
repet: cocentrati-va asupra productiei (articole / calitate) in rest google isi face treaba
mai corect spus: dupa ce ai un site bun, un site de calitate ,vezi si de back link-uri si seo.... dar doar dupa ce te-ai gandit la user, marketing, brand.
ps. si eu vb in necunostiinta de cauza ca nu stiu despre ce site-uri vorbiti (clone/content original/ site-uri in flash.. etc?)
Ultima modificare făcută de Iskander; 2nd October 2006 la 08:53.
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Vizite de la GOOGLE = 207
Vizite de la YAHOO = 13
Vizite de la MSN = 16
asta in timp de o luna si o saptamana
site-ul este
astept pareri in legatura cu indexarea...si de ce anume s-a impotmolit google
Ultima modificare făcută de kmedia; 5th May 2008 la 11:51.
http://www.locuri-de-munca.net/ vs. http://locuri-de-munca.net/
Ultimul e tot al vostru?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
da tot..dar nu are intrarea in apache facuta si fara "www"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)