Confirm si eu ce spune eddy, paginile cu linkuri spre ele sunt cele mai lovite. Cum fac rost de linkuri spre o anumita pagina, cum e retrogradata, pe cand paginile noi fara linkuri, rankeaza bine. Am observat asta de mai multa vreme.
Confirm si eu ce spune eddy, paginile cu linkuri spre ele sunt cele mai lovite. Cum fac rost de linkuri spre o anumita pagina, cum e retrogradata, pe cand paginile noi fara linkuri, rankeaza bine. Am observat asta de mai multa vreme.
a) sfarsitul erei link-urilor si PR, cumva?...
b) indexare semantica?
c) sfarsitul deep links?
nu zic ca ar avea neaparat o logica, dar te face sa te gandesti la ceva de genul celor de mai sus
Adaugat ulterior: mai am o presupunere, care mi s-ar parea de mai bun simt, si anume ca s-a modificat substantial modul de calculare a "trust rank". Numai ca nu as sti sa zic exact cum.
Da. Cred ca ajungem un fel de jungla urbana, unde ne vom manca unul pe altul sa supravietuim. Incep eu:
Cum mama naibii eu ma chinui si platesc sute de euro pentru advertoriale si backlinkuri la un amarat de site de jocuri si dau numai inapoi pe pozitii, cand un site mare administrat de o firma vine din spate foarte bine, in ciuda faptului ca mai nou e o sursa de directoare web: jocuri12.com/links.html
Ma intreb la ce mai imi bat capul cu practici legale, cand imi tai singur craca de sub picior. Un proiect pe care l-am promovat anul trecut si a luat o penalizare ce si-a revenit prin mai, a crescut astazi de pe pozitia 8 pe 6 pe o cautare destul de solida. E un site abandonat de peste un an de zile. Ce face google? Da jos siteurile la care se munceste si le urca pe cele abandonate si pe cele spam?
Vorba cuiva de mai sus: Eu nu mai inteleg nimic din SEO!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
As fi vrut topicul sa ramana pe subiectul initial si anume sa expuneti ce ati patit. Daca nu ne invatam sa oferim feedback de calitate nu o sa crestem calitatea forumului.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)