Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Google+

BabBarDeL este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Thumbs up

Da dar totusi cautarile vin de la Google, G+ e tot de la Google. Google vrea sa intreaca Facebook (banuiesc in curand) - de ce nu ne-ar impinge sa ne concentram mai mult pe +1 decat pe Like ?

Oricum cred ca din start conceptul de +1 e putin diferit decat Like, chiar ei spun ca influenteaza cautarile pentru prietenii de pe Google Plus:

"Recomandările dvs. +1 pot ajuta prietenii, contactele și alte persoane de pe web să găsească cele mai interesante lucruri atunci când caută. "
    PixelGrade - Creative Design in Every Pixel | Jocuri Online in Curtea Scolii

remus24 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th January 2011
    Locaţie
    Buzau/Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    55
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru prieteni le influenteaza. Pentru ceilalti nu. Si mi se pare si normal. O data ce esti prietenul meu inseamna ca ceva din ce urmaresc iti place si tie si vrei sa urmaresti.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu am pus pe site +1 in ro. E ok la prima vedere, apoi te izbesti de o problema nasoala. Aceasta este faptul ca oamenii cand vad +1 asta inseamna ca daca apasa iti mai creste numarul cu +1. Dar daca e logat si apasa de 2 ori, anuleaza +1 respectiv si cred ca asta este o eroare, cu care lumea se va obisnui foarte greu. Pentru ca unii se gandesc la +1 ca la un sistem de voting. Mie unul mi s-ar parea ok, sa poti sa dai +1 o singura data, iar undeva in contul de la google sa ai o lista cu toate site-urile care le-ai recomandat. Iar din acea lista sa poti sa anulezi +1 la site-urile pe care le-ai recomandat. Ok spun asta din propria experienta, cum am pus butonul am luat 100 +1, apoi dupa 4 -5 zile...a scazut la 20, iar acum e la 4.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

E misto Google + .. Eu sunt deja de vreo saptamana pe el .. Cine vrea invitatie va trimit cu placere

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

Ma gandesc ca ar putea fi de folos acest link
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •