-
Da dar totusi cautarile vin de la Google, G+ e tot de la Google. Google vrea sa intreaca Facebook (banuiesc in curand) - de ce nu ne-ar impinge sa ne concentram mai mult pe +1 decat pe Like ?
Oricum cred ca din start conceptul de +1 e putin diferit decat Like, chiar ei spun ca influenteaza cautarile pentru prietenii de pe Google Plus:
"Recomandările dvs. +1 pot ajuta prietenii, contactele și alte persoane de pe web să găsească cele mai interesante lucruri atunci când caută. "
-
Pentru prieteni le influenteaza. Pentru ceilalti nu. Si mi se pare si normal. O data ce esti prietenul meu inseamna ca ceva din ce urmaresc iti place si tie si vrei sa urmaresti.
-
Eu am pus pe site +1 in ro. E ok la prima vedere, apoi te izbesti de o problema nasoala. Aceasta este faptul ca oamenii cand vad +1 asta inseamna ca daca apasa iti mai creste numarul cu +1. Dar daca e logat si apasa de 2 ori, anuleaza +1 respectiv si cred ca asta este o eroare, cu care lumea se va obisnui foarte greu. Pentru ca unii se gandesc la +1 ca la un sistem de voting. Mie unul mi s-ar parea ok, sa poti sa dai +1 o singura data, iar undeva in contul de la google sa ai o lista cu toate site-urile care le-ai recomandat. Iar din acea lista sa poti sa anulezi +1 la site-urile pe care le-ai recomandat. Ok spun asta din propria experienta, cum am pus butonul am luat 100 +1, apoi dupa 4 -5 zile...a scazut la 20, iar acum e la 4.
-
E misto Google + .. Eu sunt deja de vreo saptamana pe el .. Cine vrea invitatie va trimit cu placere
-
Ma gandesc ca ar putea fi de folos acest link