Citat Postat în original de puthre Vezi Post
Spam pentru autosugest. Gandeste-te ca promovezi o marca de mobila de exemplu. Ar fi foarte interesant sa ti se faca autocomplete cand scrii mobila prima optiune sa fie "mobila <marca ta>". Numarul de cautari mai e luat in seama si la dezambiguare. In cazul de fata chiar am cautat si cand cauti mobila iti arata si cautarile "ikea" "elvila" "mobexpert", si ar fi foarte util sa apara si marca ta mai putin cunoscuta acolo.

Eu nu spun ca sunt sigur ca nu sunt luate in considerare decat daca esti logat, insa mi se pare mult mai logic asa pentru ca pot fi mult mai siguri de statistici si pot evita spamul. Si au suficienti useri inregistrati pentru a putea ignora cautarile facute de ceilalti.
Cate cautari "mobila <marca ta>" stii? Eu n-am intalnit sugestie de "brand" niciodata. Dar cine stie, poate ma insel.

Televizoare: lcd, plasma, led, 3d e corect, dar samsung, sony, lg... nu apar niciodata.

Banuiesc ca cerinta se referea la generarea de "autosuggest" pe model: televizoare "ieftinache", dar nu pe "marca".

Repet, poate ma insel, de accea as vrea cateva exemple.