Salutari!
Am un website cu vechime de o luna, timp in care s-au postat zilnic 4-5 articole, i-am cumparat linkuri permanente pe siteuri vechi si peste 15 articole de tip advertorial, textele fiind unice.
Majoritatea linkurilor au fost pe acelasi keyword si toate duc catre indexul siteului.
Siteul ruleaza pe platforma wordpress.
Ajunsesem pe cuvantul respectiv pe pagina 4, dupa care a inceput sa coboare si sa urce, deci cred ca era vorba de un google dancing. Am asteptat sa se pozitioneze si s-a dus pe pagina 11. Dupa aceea am cumparat advertorialele de care va ziceam mai sus, din pacate am facut greseala sa le public pe toate in aceeasi zi, cu gandul ca se vor indexa in timp, pe rand.
Continutul nou se indexeaza zilnic si are din ce in ce mai multe pagini indexate.
In webmaster tool recunoaste 4500 de backlinks din partea a 39 domenii, insa asta dinainte sa ii cumpar advertorialele. De atunci nu s-a mai actualizat nimic, chiar daca au trecut cateva zile.
Ce greseli cred ca am facut:
1) prea multe linkuri in timp scurt, toate catre index, pe acelasi keyword, catre un website relativ nou.
2) siteul fiind pe o nisa unde continutul este furnizat de utilizatori, articolele sunt la fel la toate siteurile din nisa, eu insa le-am rescris si am folosit in plus diacritice.
Unde este problema?
Coboara mereu in serps, astazi afandu-se pe pagina 14. Desi are linkuri de calitate catre el, unele din websiteuri de aceeasi nisa, in loc sa urce, coboara in serps.
Rog cunoscatorii sa imi explice si mie ce se intampla cu siteul.
Stiu ca este destul de prematur sa vorbim despre un site stabil, acesta avand o vechime foarte mica, insa se pare ca de la inceput a luat-o pe cai gresite.
Multumesc anticipat!

Răspunde cu citat