Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Probleme cu google in ultima vreme

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit Probleme cu google in ultima vreme

Salutari!

Am un website cu vechime de o luna, timp in care s-au postat zilnic 4-5 articole, i-am cumparat linkuri permanente pe siteuri vechi si peste 15 articole de tip advertorial, textele fiind unice.
    Majoritatea linkurilor au fost pe acelasi keyword si toate duc catre indexul siteului.
    Siteul ruleaza pe platforma wordpress.

Ajunsesem pe cuvantul respectiv pe pagina 4, dupa care a inceput sa coboare si sa urce, deci cred ca era vorba de un google dancing. Am asteptat sa se pozitioneze si s-a dus pe pagina 11. Dupa aceea am cumparat advertorialele de care va ziceam mai sus, din pacate am facut greseala sa le public pe toate in aceeasi zi, cu gandul ca se vor indexa in timp, pe rand.

Continutul nou se indexeaza zilnic si are din ce in ce mai multe pagini indexate.
    In webmaster tool recunoaste 4500 de backlinks din partea a 39 domenii, insa asta dinainte sa ii cumpar advertorialele. De atunci nu s-a mai actualizat nimic, chiar daca au trecut cateva zile.

Ce greseli cred ca am facut:
    1) prea multe linkuri in timp scurt, toate catre index, pe acelasi keyword, catre un website relativ nou.
    2) siteul fiind pe o nisa unde continutul este furnizat de utilizatori, articolele sunt la fel la toate siteurile din nisa, eu insa le-am rescris si am folosit in plus diacritice.

Unde este problema?
    Coboara mereu in serps, astazi afandu-se pe pagina 14. Desi are linkuri de calitate catre el, unele din websiteuri de aceeasi nisa, in loc sa urce, coboara in serps.

Rog cunoscatorii sa imi explice si mie ce se intampla cu siteul.
    Stiu ca este destul de prematur sa vorbim despre un site stabil, acesta avand o vechime foarte mica, insa se pare ca de la inceput a luat-o pe cai gresite.

Multumesc anticipat!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    36

Implicit

Am lansat in ultima vreme ( aproximativ 2 luni ) peste 40 de site-uri noi noute la care le-am verificat zilnic pozitiile dupa cuvantul cheie cel mai important.

Sunt 3 posibilitati:

1. la cateva zile dupa indexare prinde o pozitie buna ( pagina 1,2,3 ... ) dupa care scade incetu cu incetu pe o pagina inferioara
    2. la cateva zile dupa indexare prinde o pozitie buna si ramane acolo .. incetul cu incetul crescand in functie de continutul site-ului / actualizare / link-uri / etc
    3. la cateva zile dupa indexare apare pe o pozitie mai slaba, sta acolo cateva saptamani bune ( poate luni de zile ) ... si ...
    3.1 daca e site-ul de calitate deodata il urca pe o pozitie buna ( pagina 1,2,3 )
    3.2 daca site-ul nu e de calitate ramane acolo

Mai e al 4-lea caz in care nu apare deloc dar asta nici nu se pune ...

Pozitiile Google depind de peste 200 de variabile ... cine stie ce ai facut si cum si de ce ....
    Oricum ... am impresia ca Google favorizeaza ( "testeaza" ) un site atunci cand e lansat ... oferindu-i ceva pozitii mai bune sa vada cum se "descurca" ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Asa stiam si eu, ca siteurile noi sunt favorizate, insa eu fara nici un backlink eram pe paginile pana in 10, dar dupa ce i-am luat backlinkuri de 200 de euro ma trateaza Google mai prost. Referitor la posibilitatile enumerate de tine, astea raman la aprecierea lui Google, insa ma gandesc ca tine totusi cont de un model si nu face totul individual pentru fiecare site.

Asadar eu m-am conformat modelului, am adus zilnic continut, am adus backlinkuri de calitate, am un website optimizat bine on-page, cu nofollow pe linkurile care nu trebuie, cu densitatea pe cuvantul cheie principal reglata bine, cu robots.txt facut bine. Acuma el stie ce-o mai vrea...

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu mai cumpara linkuri?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Eu zic ca un site nou nu trebuie bagat multe link-uri brusc, cantitatea de link-uri trebuie sa fie progresiva, in primele 3 luni folosesc doar link-uri din directoare, in advertoriale prefer link-uri in adancime catre categorii sau articole importante. Variez ancora link-urile folosind long tail sau sinonime
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    46

Implicit

eu am luat 2 linkuri de 100 dolari bucata si site-ul a urcat foarte mult, inclusiv paginile interne. cauta sa obtii linkuri de calitate, ori iei 3 la 10 mii ori 50 din "dragonul rosu" (linkuri de calitate proasta)
    eu prefer sa investesc banii in adwords daca am nevoie neaparata de vanzari, iar in paralel fac seo care nu necesita mari investitii.

mihaimd este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Reteta lui lovelife este ce trebuia sa faci in mare. Nu te panica totusi site-ul tau va urca dupa o vreme cand Mr. G se va convinge ca link-urile care duc spre site-ul tau nu dispar dupa 1 luna sau doua. Un raspuns de genul celui descris de tine apare mai ales daca cuvantul cheie targetat nu are o competitie foarte mare si tu bagi dintr-o data multe link-uri si inca foarte targetate. Poate parea foarte SEO pt Google nu natural.

In cotinuare cred ca ar trebui sa ai un stream incet dar continuu de link-uri macar din directoare web si sa astepti sa-i dea drumul.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    40

Implicit

Si eu am observat ca mai bine iei 1-2 link-uri foarte puternice decat 30 slabe.Greseala cred ca fost si ca ai adus link-urile numai catre pagina principala, pe acelasi cuvant cheie.Din ce citisem undeva era o treaba ca link-urile externe catre o anumita pagina trebuie sa contina maxim 70% aceeasi ancora.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

@edy12006: Incearca sa obtii link-uri cu anchor text pe numele site-ului (kw de branding) sau chiar fara anchor (link cu URL simplu), ca sa mai indulcesti profilul supra-optimizat. Este o penalizare de 50/100/etc. de pozitii datorata link-urilor obtinute rapid pe keyword (optimizare agresiva), trebuie sa le diluezi cumva efectul.

Treptat vei acumula link-uri de la domenii diverse, cu anchore diverse, pe pagini diverse, iar site-ul isi va reveni (inscrierea in directoare sau link-urile din social media sunt o solutie).

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Multumesc foarte frumos tuturor celor care mi-ati raspuns.

Referitor la website, ca spunea cineva mai sus de adwords, vreau sa va spun ca nu este unul comercial, ci informativ, deci nu am de ce sa fac astfel de promovare ci trebuie apelat numai la seo, eventual putin branding prin social media.

O sa incerc in continuare sa ii aduc backlinkuri si catre alte pagini, plus catre index, cu alte anchor text, asa cum mi-a recomandat Cristina. Sper sa isi revina destul de repede.

Ma gandesc totusi sa iau un domeniu si sa mut usor-usor catre el toate backlinkurile, sa rog pe cei de la care am cumparat advertoriale sa imi schimbe linkurile. Credeti ca ar fi o solutie ok? Ma gandesc ca astfel as elimina cateva luni de stand-by. Timpul este destul de important, intrucat websiteul l-am facut in parteneriat cu cineva care se ocupa de continut, iar acum omul doreste sa primeasca rezultate destul de rapid.

Multumesc inca o data celor ce mi-au raspuns si va doresc o zi buna!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ultima pagina indexata de Google - tool
    De Krumel în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd January 2011, 20:14
  2. Cel mai tare Phishing/Scam ever in vreme de criza!
    De inscaun în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th September 2009, 03:40
  3. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 20th October 2007, 22:34
  4. Ultima reusita pe Google
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th August 2006, 15:59
  5. Olanda - Romania, o ultima speranta!
    De alphadesign în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd June 2005, 13:51