In afara de basic-ul:
keywords
description
ce metatag-uri ati mai folosit si vi s-au parut ca au dat un plus optimizarii pentru Google?
In afara de basic-ul:
keywords
description
ce metatag-uri ati mai folosit si vi s-au parut ca au dat un plus optimizarii pentru Google?
nici unul in afara de description
description e de ajuns, dar nici ala nu e obligatoriu. Eu uneori prefer sa nu folosesc nici description, pentru ca astfel Google cauta text relevant cu keywordul cautat si snippet-ul va fi bolduit.
Foarte buna intrebarea ... eu folosesc si description si keyword pentru blogul din semnatura... Insa ma gandesc sa renunt la ambele sa vad daca prinde vreun efect pozitiv sau negativ.
Voi ce pareri aveti?
Blogul meu este actualizat zilnic. Ar fi bine sa renunt la desc si keywds?
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Eu iti recomand sa le folosesti. Doar asa alegi ceea ce apare ca descriere in rezultate, astfel poti obtine si un CTR mai mare!
eu folosesc si keyword, chiar daca Google in prezent nu le foloseste.. asa nu foloseau nici Description si relativ recent au inceput sa tina cont de el (cred ca acum vreo 3 ani). Si tre sa tii cont ca Google nu e singurul motor de cautare si sa te gandesti si la viitor. Profita de toate meta-urile constiincios ca n-ai decat de castigat (daca nu sunt spammy).
Doar description si keywords![]()
mai nou folosesc si <meta name="googlebot" content="noindex,follow">
Din punct de vedere SEO doar "description" ajuta
Eu folosesc multe. N-are ce sa strice:
<meta name="description"
<meta name="keywords"
<meta name="rating"
<meta name="robots"
<meta name="revisit-after”
<meta name="distribution"
<meta name="resource-type"
<meta name="copyright"
<meta name="author"
<meta name="geo.placename"
<meta name="country"
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)