Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Dupa Cat Timp V-a Intrat Site-ul...

preacher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    18th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    79
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Kul @ May 14 2006, 03:08 AM) [post=14812
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    1 saptamana cu 1 inregistare intr-un director romanesc mai vizitat (aka roportal .ro). chiar mi se pare echivalentul formularului de la google + descrieri.
    Nu este echivalentul, iti spun eu. Orice link de pe orice site care e spider-at cel putin saptamanal e mai bun decat submit form-ul, care de obicei ia cam o luna si ceva ca sa fii vizi]
    1 saptamana cu 1 inregistare intr-un director romanesc mai vizitat (aka roportal .ro). chiar mi se pare echivalentul formularului de la google + descrieri.
    [/QUOTE]

Nu este echivalentul, iti spun eu. Orice link de pe orice site care e spider-at cel putin saptamanal e mai bun decat submit form-ul, care de obicei ia cam o luna si ceva ca sa fii vizitat de Googlebot.

Bafta&#33;
    Blogul meu despre optimizare | Director web pentru webmasteri - daca ai un director web care transmite PageRank inscrie-l!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de preacher &#064; May 14 2006, 01&#58;21 PM) [post=14842
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Nu este echivalentul, iti spun eu. Orice link de pe orice site care e spider-at cel putin saptamanal e mai bun decat submit form-ul, care de obicei ia cam o luna si ceva ca sa fii vizitat de Googlebot.

Bafta&#33;
    Asta vroiam sa comentez si eu.

Form-ul este inutil faca nu ai NICI un link.]

Bafta&#33;
    [/QUOTE]

Asta vroiam sa comentez si eu.

Form-ul este inutil faca nu ai NICI un link. Nu vei fi indexat niciodata.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de FireEyes &#064; May 13 2006, 04&#58;02 PM) [post=14773
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Prima pagina a aparut in indexul google cam in ~ 6-7 zile.
    A stat cateva zile, hai sa zic 2 saptamani, doar cu prima pagina indexata.
    Dupa care treptat au aparut si restul.
    La fel am patit cu Optimizare Web si Domenii Internet. Dupa indexarea initiala, a durat cam 10-11 zile pana cand s-au indexat si restul paginilor. O observatie ar fi, la site-urile noi, fara PR, reindexarea se face la fiecare 2 saptamani (aproximativ).

Site-urile au fost indexate la perioade de timp aproximativ egale. Interesant e ca ambele site-uri au cam acelasi numar de pagini. Primul site insa are deja destul de multe ibl-uri, pe cand domenii-internet inca nu a fost promovat aproape deloc.

Ce am observat in ultima vreme, la anumite site-uri, e ca site-urile care au content original, nu prea sunt afectate de ibl-urile initiale. Poate sa scada un pic in SERPS... insa nu intra in] Prima pagina a aparut in indexul google cam in ~ 6-7 zile.
    A stat cateva zile, hai sa zic 2 saptamani, doar cu prima pagina indexata.
    Dupa care treptat au aparut si restul. [/QUOTE]

La fel am patit cu Optimizare Web si Domenii Internet. Dupa indexarea initiala, a durat cam 10-11 zile pana cand s-au indexat si restul paginilor. O observatie ar fi, la site-urile noi, fara PR, reindexarea se face la fiecare 2 saptamani (aproximativ).

Site-urile au fost indexate la perioade de timp aproximativ egale. Interesant e ca ambele site-uri au cam acelasi numar de pagini. Primul site insa are deja destul de multe ibl-uri, pe cand domenii-internet inca nu a fost promovat aproape deloc.

Ce am observat in ultima vreme, la anumite site-uri, e ca site-urile care au content original, nu prea sunt afectate de ibl-urile initiale. Poate sa scada un pic in SERPS... insa nu intra in sandbox.

Bafta la indexari.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Kul
    Kul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th July 2005
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    47
    Posturi
    47
    Putere Rep
    39

Implicit

m-am exprimat prost. vroiam sa zic &#39;noul formular&#39;. cam ce ati zis si voi dar in cuvinte mai putine.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare dupa mai mult timp.
    De adriana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 17th November 2009, 13:38
  2. Realizam oricefel de site intr-un timp foarte scurt..
    De d_alinus2004 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd September 2009, 16:49
  3. Cred ca am intrat in belele
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 26th July 2009, 16:28
  4. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th January 2009, 16:07
  5. In timp ce cautam dupa cuvantul afaceri
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 19:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •