Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Backlink-uri primite dupa acelasi IP

Afișare hibrid

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003
    Daca iti iei IP dedicat dar el e din aceeasi clasa C de IP-uri, n-ai facut nimic.
    Pai de ce adica nu ai facut nimic? Ip-urile macar sint diferite, daca pe ele nu ai site-uri asemanatoare puse...e si mai bine. Rau n-are cum sa iti faca IP-urile din aceeasi clasa.

Ceea ce spui tu e ideal, dar nu asa usor de facut. Iar versiunea cu IP-uri diferite pe aceeasi clasa e un compromis bun.

Citat Postat în original de Cata
    Adica eu degeaba am 5 ip-uri daca ele sunt la fel pana la ultimul grup de cifre ?
    Nu degeaba, dar daca ai putea sa iti iei din clase diferite ai profita mai bine de ele. Dar chiar si asa, daca ai IP-uri din clase diferite si nu ai site-uri multe pe el si care, eventual, sint din acelasi domeniu...nu pierzi nimic...o sa te ajute.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 9th August 2010 la 09:15. Motiv: Reformulare
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Pai de ce sa nu faci nimic?Ip-urile macar sint diferite, daca pe ele nu ai site-uri puse...e si mai bine. Rau n-are cum sa iti faca IP-urile din aceeasi clasa.
    Eu m-a gandit la faptul ca desi IP-urile sunt diferite aparent, Google o sa stie ca este vorba de acelasi owner, numai prin prisma acestui fapt. O sa fie ceva de genul "uite ce site tare am eu", la care Google raspunde "lasa-i pe altii sa-ti laude site-ul !" (aka alte IP-uri), adica o sa ignore sau o sa scada fff. mult valoarea acelor linkuri.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mesaje primite de un portal de stiri
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th March 2009, 15:26
  2. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 21st September 2008, 22:33
  3. Multiple Backlink-uri De La Acelasi Site
    De Cipixxx în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th August 2008, 14:06
  4. Backlink PR6 si PR7
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th September 2007, 12:56
  5. backlink from ask.co.uk ?
    De miealex în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd April 2007, 13:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •