Mai sus am dat un raspuns mai mult decat vag. Mai pe larg:
Poti avea cate siteuri vrei pe aceeasi clasa C, in 99.9% din cazuri nu e nici o problema cu asta. Daca vrei sa faci interlinking intre ele te va ajuta mult mai putin decat daca ar fi pe clase C diferite. Din cate stiu, exista cazuri in care poti fi penalizat pentru interlinking masiv intre multe siteuri de pe aceeasi clasa C si am patit-o odata.
Sunt convins ca in afara de clasa C mai conteaza si daca proprietarul domeniilor e acelasi si ca scade valoarea linkurilor daca e. Nu am testat asta foarte mult, dar am incercat ceva saptamana asta: Am 3 bloguri din aceeasi nisa pe clase C diferite, dar cu domenii inregistrate pe acelasi nume. Am urmarit 3 pozitii cu concurenta foarte mare si am scris cate un articol bine optimizat pe blogul principal si inca unul pe fiecare din celelalte 2. Articolele de pe blogul principal au fost pe pozitiile 7, 9, 11 timp de 5 zile. La 3-5 ore dupa ce am scris pe celelalte 2 bloguri cu link catre el, au urcat pe 2, 3, 7, deci conteaza mult. Am testat asta si pe bloguri cu acelasi C class. Articolul principal a scazut cu cateva pagini in SERP si a fost depasit de articolul de pe blogul secundar, care are un trust MULT mai mic.

Răspunde cu citat