deci....... cine are nevoie...... dati un PM si veti primi invitatia.
P.S. am o singura invitatie si imi rezerv dreptul de a alege cui o dau.
PP. S. preferabil sa fie o domnisoara
deci....... cine are nevoie...... dati un PM si veti primi invitatia.
P.S. am o singura invitatie si imi rezerv dreptul de a alege cui o dau.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Discr]Postat în original de meetzah @ Apr 5 2006, 11:38 AM) [post=13001
[/QUOTE]
Discriminare!!! :lol:
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
<div class='quotetop'>QUOTE(toto @ Apr 5 2006, 11:45 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Discriminare!!! :lol:
[/QUOTE]
B) prietenii stie de ce )
prima invitatie s-a dus catre ...... @Stelian. Felicitari.
mai am inca 2 invitatii de dat.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Care-i faza cu invitatiile la GA ca nu m-am prins? Eu am cont facut de la inceput dar nu am vazut invitatii pe nicaieri
Dupa ce i-am trimis PM pentru invitatie, mi-am citit mail-ul. Gues what? Primisem si eu o astfel de invitatie de la Google. Deci, eu m-am retras "din cursa".
Thanks again.
miromulus, si eu mi-am facut cont acum ceva timp (chiar nu mai retin cand) dar pentru ca au fost prea multe solicitari, cei de la G nu mai activau conturile decat pe baza unui cod. Deci te inscriai frumusel pe o lista de asteptare si asteptai codul ala. Cod pe care l-au primit mai multi, din cate imi dau seama. Deci practic nu este invitatie, la fel cum este cu Gmail.
Cred ca asta ai vrut sa afli. (Am recitit ce-am scris si nu se prea intelege) Daca inca mai ai nelamuriri, spune si sigur vei scapa de ele.
Cred ca m-am prins. Am crezut ca-i ceva in genul gmail si, cum am cont activ la GA, credeam ca pot ajuta pe cineva trimitand o invitatie
p.s. dupa ce m-am prins am citit si explicatia Puteam scuti cateva minute de gandire :lol:
faza e ca nu pot da "invitatii" poses orii de conturi. eu am mai multe pentru ca m-am inscris de mnai multe ori in lista de a steptare, cu adrese de email diferite, in speranta ob tinerii macar a unui cod
cum spuneam, mai sunt 2 disponibile ....
gata.....
oferta s-a incheiat!
3 invitatii au fost date castigatorilor
mersi meetz]Postat în original de meetzah @ Apr 10 2006, 07:39 PM) [post=13240
gata.....
oferta s-a incheiat!
3 invitatii au fost date castigatorilor
[/QUOTE]
mersi meetzah ... you're the man B)
Multzam Fain
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)