Salut ...
Mai demult Newtask ne spunea despre un prieten de-al lui care are o fetita cu foarte mari probleme la coloana . Contactat de catre mine, la vremea respectiva , domnul Mocanu mi-a spus ca pe moment nu au nevoie de bani, insa acum cand li s-a propus sa-i faca fetitei operatie in Franta, la Paris, bietul om a luat legatura cu mine in incercarea de a-l putea ajuta .

Povestea Geaninei in cateva cuvinte si am rugamintea daca putem sa-i oferim sprijinul nostru financiar, mult sau putin, important este sa ajutam . Va multumesc .

Povestea Geaninei

Geanina este o fetiţă de trei ani s-a născut cu o boală cumplită: spina bifida, o malformaţie gravă a coloanei vertebrale. Medicii nu i-au dat nici o şansă, le-au spus părinţilor că micuţa nu va trăi.


Fericirea pe care Nina Mocanu, mama Geaninei, a simţit-o atunci când fiica ei a venit pe lume – s-a transformat într-o durere sfâşietoare când medicii i-au spus că fetiţa s-a născut cu malformaţii la coloana vertebrală.

Spitalul a devenit a doua casă pentru părinţii fetiţei, un loc unde au petrecut multe zile chinuitoare.

Cu toate acestea, Geanina are puterea să zâmbească. Deşi e doar un copil, luptă în fiecare zi cu boala şi încearcă să-şi învingă destinul. În această luptă nemiloasă are însă nevoie de ajutor, de la inimă la inimă. Trebuie să ajungă la investigaţii în Franţa.

CONTURI:

TITULAR: MOCANU CORNEL
LEI: RO22 BRDE 445SV 070 9138 4450, BRD METAF
EURO: RO63 BRDE 441SV 094 7140 4410 BRD AUCHAN
Paypal: palm_rad8@yahoo.com

Linkul unde puteti vizualiza filmuletul de pe acasa unde au mers parintii in incercarea de a strange bani pentru a-si salva copilul ...
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/...lformatie.html