Am gasit pe Trilulilu o varianta mai putin cunoscuta a unei melodii si nu stiu cum s-o salvez, pana acum 2 luni stiu ca mergea foarte usor sa te uiti in fisierele temporare ale browserului, insa acum observ ca nu mai merge "smecheria asta".
Am gasit pe Trilulilu o varianta mai putin cunoscuta a unei melodii si nu stiu cum s-o salvez, pana acum 2 luni stiu ca mergea foarte usor sa te uiti in fisierele temporare ale browserului, insa acum observ ca nu mai merge "smecheria asta".
Am facut eu un script in php , gen youtube downloader care salveaza fisierele audio/video de pe trilulilu. Daca vrei link-ul trimite-mi un PM. Nu il postez aici ca sa nu fie considerat spam.![]()
Nu e nicio problema, poti sa-l lasi aici in format: site.ro
Poti incerca aici : fisierul.as.ro . Este optimizat pentru Firefox. Inca mai lucrez la el, in IE este posibil sa nu downloadeze fisierele corespunzator.
Ok mersi, eu ma gandeam ca poate exista si o metoda "manuala" cum era inainte
Sunt alte site-uri de genul asta si in Romania si in afara care au reclame Adsense de foarte mult timp si nu au patit nimic. M-am gandit si eu la asta.
Ideea e ca ei nu actioneaza asa direct ca si cum ar fi o regula in TOS,dar actioneaza la prima reclamatie de genu.
Stiu fiindca am reclamat odata pe cineva ca folosea content de la mine si miau raspuns.Chiar daca nu e content de la trilulilu,dar e aceasi chestie ca si odc-u.E un risc pe care til asumi....
Va multumesc pentru ca ati reusit sa faceti si din topic-ul asta o adunatura de offtopic, daca doreati sa-l informati pe respectivul cu privire la anumite incalcari ale TOS-ului Google Adsense o puteati face si pe privat...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)