Google penalizeaza site-urile care au hidden fields, insa daca pui un cod de trafic.ro sau monitor.neogen.ro de exemplu intr-un div sau layer hidden, exista posibilitatea ca site-ul sa fie penalizat?
Multumesc.
Google penalizeaza site-urile care au hidden fields, insa daca pui un cod de trafic.ro sau monitor.neogen.ro de exemplu intr-un div sau layer hidden, exista posibilitatea ca site-ul sa fie penalizat?
Multumesc.
http://simple-blog.eu/blog - A simple-blog
Dude. Iti opresc ei serviciul.Postat în original de alfie @ Apr 11 2006, 12:34 PM) [post=13290
Trafic.ro TOS :
Dude. Iti opresc ei serviciul.Amplasarea scriptului Trafic.ro trebuie facuta in asa fel incat iconul Trafic.ro sa fie <span style="font-size:14pt;line-height:100%">vizibil</span> in momentul parcurgerii uzuale a sitului de catre vizitatori, fara a implica o actiune neobisnuita din partea acestora (cum ar fi scroll-area unui frame fara scroll-bar, scroll-area intr-o zona in care nu se afla informatie, inserarea dupa mai multe randuri libere, inserarea dupa un tabel cu ina]
Multumesc.
Trafic.ro TOS :
Amplasarea scriptului Trafic.ro trebuie facuta in asa fel incat iconul Trafic.ro sa fie <span style="font-size:14pt;line-height:100%">vizibil</span> in momentul parcurgerii uzuale a sitului de catre vizitatori, fara a implica o actiune neobisnuita din partea acestora (cum ar fi scroll-area unui frame fara scroll-bar, scroll-area intr-o zona in care nu se afla informatie, inserarea dupa mai multe randuri libere, inserarea dupa un tabel cu inaltime 100% etc.).![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Monitorul neogen nu are asa ceva din cate am studiat si oricum ramane Google analytics
Oricum, acest aspect este mai putin important pt mine, mai mult ma intereseaza daca se leaga google de aceste hidden fields.
http://simple-blog.eu/blog - A simple-blog
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)