Rezultate 1 la 10 din 59

Subiect: Diferenta dintre locul 1 + sitelinks si locul 2 in cautari

Afișare hibrid

Lucian00 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Posturi
    248
    Putere Rep
    34

Implicit

Dupa parerea mea , este posibil sa iei locul 1 chiar daca siteul respectiv are site links!Un exemplu bun ar fi cautarea "sport" , unde prosport.ro era lider inainte sa apara site-ul sport.ro care a fost mediatizat si indelung promovat , ajungand astfel in putin timp pe locul 1 cu sitelinks si detronand astfel prosport.ro care dupa cunostintele mele statea de mult timp acolo.

Cum e posibil?

Simplu. ProSport.ro a pierdut mai intai sitelinks (ramanand pe poz 1) , dupa care a cazut pe locul 2 , a urcat sport.ro care a primit ulterior sitelinks.

Deci , totul este posibil , daca te vezi pe prima pozitie cu sitelinks , nu inseamna ca nu poti fi dat la o parte , trebuie in continuare sa continui promovarea.
    Just me!

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Lucian00 Vezi Post
    Dupa parerea mea , este posibil sa iei locul 1 chiar daca siteul respectiv are site links!Un exemplu bun ar fi cautarea "sport" , unde prosport.ro era lider inainte sa apara site-ul sport.ro care a fost mediatizat si indelung promovat , ajungand astfel in putin timp pe locul 1 cu sitelinks si detronand astfel prosport.ro care dupa cunostintele mele statea de mult timp acolo.

Cum e posibil?

Simplu. ProSport.ro a pierdut mai intai sitelinks (ramanand pe poz 1) , dupa care a cazut pe locul 2 , a urcat sport.ro care a primit ulterior sitelinks.

Deci , totul este posibil , daca te vezi pe prima pozitie cu sitelinks , nu inseamna ca nu poti fi dat la o parte , trebuie in continuare sa continui promovarea.
    Ai idee cat a durat sa se faca schimbarea intre sport.ro si prosport.ro?

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Lucian00 Vezi Post

Cum e posibil?

+ o mica/mare diferenta: Prosport.ro si Sport.ro au acelasi proprietar care la un moment dat s-a axat la promovare pe Sport.ro punand link catre el cu ancora Sport.ro chiar pe Prosport.ro (ce avea la acel moment sitelinks pe cuvantul sport).
    Deci totul e posibil, pastreaza-ti speranta.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google locul 4 in top celeme mai nasoale provideri ISP
    De Marius Mailat în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th January 2009, 10:29
  2. Diferenta dintre pagerank-ul unor domenii
    De Voislav în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th May 2007, 16:14
  3. diferenta dintre RPC2 si Ping
    De arhimede în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th April 2007, 17:13
  4. Care e diferenta dintre ...
    De Elmo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th November 2006, 22:00
  5. In locul site-wide-urilor
    De preacher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 21:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •