Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 59

Subiect: Diferenta dintre locul 1 + sitelinks si locul 2 in cautari

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

warrior, cine crezi ca iti raspunde DA sau NU la o intrebare care nu contine nici un detaliu despre situl sau cuvantul cheie in cauza?
    Daca nu vrei sa dai nume si keyword atunci ramai doar tu sa iti dai seama CAT efort trebuie depus pentru a ajunge pe locul 1 si totodata sa aflii ce beneficii (trafic) are situl de pe locul 1.

Daca (BENEFICIILE - EFORTUL) > 0 stii ce ai de facut.

Exemplul cu microsoft nu e ok. Nu cred ca e cineva de la ei care isi pune problema daca apar primii in cautarile dupa "microsoft". Si in cazul in care wikipedia i-ar "lua", vina ar pica pe algoritmii slabi de la Google.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Si tot din ce am mai citit (aici e posibil sa gresesc, nu stiu daca am retinut eu exact) daca la o cautare apare un site cu sitelinks in mod normal nu ar mai trebui sa apara si alte linkuri ale aceluiasi site in primele cautari.
    http://www.seopedia.org/
    Gresesti.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    eu vroiam sa aflu daca se merita sa stau sa optimizez un site care acum se afla pe 3 pentru o cautare si are exact aceleasi caracteristici ca ex. date.
    Evident ca se merita. Dintr-un simplu motiv. Daca nu stai sa il optimizezi, il lasi in plata domnului, te trezesti ca vin alti din spate si pierzi si locul 3.

attempt, am zis de la inceput ca e posibil sa gresesc, eu cu impresia aia am ramas. Oricum, o sa caut poate gasesc si o confirmare oficiala.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Interesant este sa isi spuna pararea cei ce au reusit asa ceva. Ca se poate ... orice se poate. Cine a trecut prin asta e interesant sa ne spuna cate ceva.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

numai ca din ce se aude nu e nimeni care ar fi incercat asa ceva..

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca site-ul a obtinut sitelinks datorita unui proces de promovare de tip SEO sunt sanse.
    Daca site-ul a obtinut sitelinks in mod natural (in cazul unui brand renumit, de exemplu) atunci va fi posbil, dar doar la sfantul asteapta.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

Dar daca siteul a obtinut sitelinks in mod natural si are doar cateva backlinkuri? tot la sfantul asteapta sau chiar sunt sanse reale?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

warrior totusi discutia poate deveni foarte complicata asa ca fiind doar un exemplu general si fara sa avem prezentat macar un keyword iti dai seama ca tot ce vei primi vor fi chestii vagi.

Eu unul nu am incercat asa ceva . Dar totusi sa-ti spun ce am patit odata, poate te ajuta. Facusi un site pe un cuvant dintr-o nisa nu chiar atat de saturata. Aveam totusi competitie, si sa zicem ca ar fi vorba despre "caise". Tot ma "luptam" cu un site care era pe prima pozitie. Eu eram pe a doua. O singura data, pt 2 zile am aparut pe prima pozitie la cautarea "caise", in rest eram mereu pe pozitia doi. SI am stat asa cateva luni bune . Am continuat sa optimizez, sa ma ocup de continut, dar nu imi mai era gandul la pozitia 1, ci doar sa imi pastrez pozitia. Peste cateva saptamani, din senin, am aparut pe prima pozitie si in plus aveam si sitelinks. Si asa am ramas pana acum.

Din moment ce site-ul acela fuse 1 atat timp si eu am sarit din senin pe pozitia lui, si am primit si sitelinks (ceea ce el nu avea si avand in vedere ca nu m-am ocupat atat de mult de site) cred ca nu ar fi atat de imposibil de realizat ceea ce vrei. Poate va fi greu, dar nu imposibil.
    Mult bafta!

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

Prometeu, ideea e ca siteul repectiv de pe prima pozitie are deja Sitelinks.. deci e un pic invers, dar oricum, spre sa ai dreptate si sa nu fie imposibil.

Multumesc!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    Prometeu, ideea e ca siteul repectiv de pe prima pozitie are deja Sitelinks.. deci e un pic invers, dar oricum, spre sa ai dreptate si sa nu fie imposibil.

Multumesc!
    am inteles ca e un pic invers. Eu ziceam ca din moment ce eu am stat mai mult pe pozitia 2, si totusi am luat 1 cu sitelinks, nu e mare diferenta intre mine si site-ul concurent. Deci el daca ar vrea ar putea sa mi ia locul.

Era singurul exemplu care-l aveam legat de problema si am incercat sa ajut .

bafta cu detronarea!

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google locul 4 in top celeme mai nasoale provideri ISP
    De Marius Mailat în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th January 2009, 10:29
  2. Diferenta dintre pagerank-ul unor domenii
    De Voislav în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th May 2007, 16:14
  3. diferenta dintre RPC2 si Ping
    De arhimede în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th April 2007, 17:13
  4. Care e diferenta dintre ...
    De Elmo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th November 2006, 22:00
  5. In locul site-wide-urilor
    De preacher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 21:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •