Citat Postat în original de Nic Vezi Post
Daca te ajuta cu ceva, si eu am observat fenomenul asta la un site pe .ro Site-ul relativ nou, insa cu backlinkuri foarte puternice, ocupa pozitia nr 1 in google pt keywordul lui principal, si totusi pr arata 0. Nu ma intereseaza pr pt el, dar mi s-a parut curios fenomenul.
Salut !

Pe langa acele linkuri de care am spus ca le-am pus catre site am tinut cont si de asa zisa naturalete si l-am inscris in peste 1500 de directoare web si am publicat articole cam in 500 de site-uri specializate. Totul s-a facut manual pentru inscrieri si nici-un backlink nu a fost cumparat. Cred cu tarie ca Google nu s-a legat de site-urile care sunt mai noi de 6 luni deoarece am vazut foarte multi webmasteri care se plangeau de acest lucru si aveau site-uri noi. Nu cred ca este o coincidenta si ca nu am facut eu ceva bine (din 5 site-uri macar 1 dintre ele lua macar pr 1). Spun unii ca ar mai fi un update la sfarsitul acestei luni asa cum s-a intamplat in anul 2007 cand au fost doua update-uri la interval de 15 zile si tot in luna Ianuarie, daca asa va fi, cu siguranta cele updatate vor fi cele care au o vechime de pana la 6 luni, daca nu ....data viitoare