Oameni buni, nu inteleg de ce va gitati atat la fiecare pr update, nu inteleg de ce cumparati linkuri cu pr (de ce vindeti linkuri cu pr stiu). Va ofera ceva acest page rank?
Nu nu ofera nimic, tot ce conteaza este pozitia pe care o ai in sherps, pozitie care nu are nicio legatura cu page rankul.
Cateodata am impresia ca intelegeti cu totii lucrurile astea, dar atunci cand vad anunturi cu vanzare linkuri pr 4, cumparare linkuri pr 4, sau posturi de genul "stiti cand urmeaza urmatorul pr update", sau "am sanse sa primesc pr la urmatorul update" sau "oau, am primit pr 3, de-acum o sa-mi treaca acneea, o sa ma impac cu prietena, o sa am bani de un trai mai bun, toate probleme mele or sa dispara si voi trai fericit pana la adanci batraneti" imi dau seama ca nu am ajuns nicaieri, nu putem depasi acest lucru, nu putem privi mai departe de acest page rank, cu regret o spun, dar pentru multi seo-isti de la noi "paigi rancul" este cheia.
Sincer, mi-am facut cont pe seopedia ca sa vorbim despre seo adevarat, nu despre page rank.
Numai bine!