Îmi cer scuze că am deranjat. Data viitoare am să mă feresc singur şi nu am să mai împărtăşesc nimic nimănui, iar ca o posibilă consecinţă mulţi se vor "frige" cu astfel de firme datorită faptului că unii ca mine au "tăcut".
Dupa modelul asta am putea sa facem toti SPAm, la urma urmei nu am avea nimic de pierdut
Pai pe cine sa deranjezi ... poate pe aia care trimit spamul asta ... in rest ... de ce cineva sa fie deranjat de aceste mesaje.?!
Adevarul este ca de multe ori spamerii se simt jigniti si incep cu acuzatii si fel de fel de chestii intimidatoare ... dar asta este ... ei au comis o ... nu au de ce sa se simta jigniti ... iar daca se simt jigniti treaba lor ... alta data sa se abtina!
a zis cineva ca deranjeaza?
Păi Mihai Geanu
într-un fel sau altul prin primul său post se simte oarecum deranjat pentru că membrii seopedia deschid noi subiecte legate de spam-ul primit prin e-mail.
mda. Foloseste mult prea mult cuvintele web si design in keyword.
Stau si ma intreb asa le optimizeaza paginile si clientilor? sau... le optimizeaza?
Clientul daca nu stie s-ar putea sa i se faca si lui o astfel de optimizare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)