in textul asta: sa te intreb urmatoru lucru: perfect, trebuie sa am acordul celui care vreau sa-i trimit mailu. dc trimit 1 mil de mail-uri in care chiar asta fac, ii intreb dc vor sa vada sau nu mailu, mai poate fi considerat spam?
m-am referit la o situatie si am pus un semn de intrebare
daca nu am facut o pana acum .... te salut ... din cate vad pe site ul tau are linkuri friendly ... i ar mai trebui putina optimizare (parerea mea ... ) si poate face performanta ... insa faptul ca ne spui noua aici ca tu ai 1 milion de adrese si le trimiti la toti mail sa ii intrebi daca sunt de acord sa primeasca mesaje deja incalca anumite legi nescrise ...
Pentru faptul ca tu ai trimis al 100 lea mesaj de care un om nu avea nevoie probabil ca este de inteles atitudinea avuta fata de acest mesaj.
Deja internetul romanesc este plin de diverse persoane ce cred ca daca au in mana adrese email pot face orice vor cu ele.
Daca eu te vad pe strada cu masina pot sa vin la tine sa te dau jos si sa ma plimb cu masina ta numai pentru simplul fapt ca te am vazut. Nu stiu cat de potrivit este exemplul dat de mine ... insa cand in loc sa ti ocupi timpul cu ceva productiv stai sa stergi mesaje parca ti se taie tot cheful si incepi sa te urci pe pereti. Daca noi incercam sa intelegem de ce cineva isi face promovare prin metodele ce le considera potrivite ... incearca sa intelegi ca si noi ne am saturat de 10 ani incoace sa fim bombardati cu diverse oferte de care nu avem nevoie.
Doamne, cât tupeu
pt zuk : taci din gura pt ca nici nu stii despre ce se vb aici
pt costi: nu am 1 mil de adrese, nu am nici un fel de adresa!!! am pus un semn de intrebare, o situatie anume! de ce am pus intrebarea asta? confrom legii romanesti, daca nu are caracter comercial nu e considerat mail nesolicitat! tinand cont ca eu nu fac decat s-ai intreb, n-am gresit cu nimic conform legii! repet din nou, am pus semnul asta de intrebare pt a vedea ce credeti si voi, dar am realizat ca pt toti, cu exceptia unuia (doar in legatura cu continutul mail-ylui trimis de mine), il conmsiderati spam
Bai smecherie, tu crezi ca noi suntem la acelasi nivel intelectual cu tine (adica prosti facuti gramada)?
Pe rotld figureaza datele registratorului domeniului, ale unei societati comerciale. Unde ai vazut datele tale personale mai spamerule?
Dar fiindca ne enervezi cu nesimtirea ta si trebuie sa intelegi ca din nou, nu suntem redusi mintal si pricepem foarte bine ca daca site-ul apartine unei firme, rezulta ca mesajul trimis are caracter comercial, chiar daca oferi servicii gratuite, atunci hai sa te ajutam sa dai in judecata si registrul comertului ca pune datele la dispozitia celor interesati si listafirmepunctro ca le publica pe un site public si sa vedem si noi cu ce nevertebrate avem de-a face:
listafirme punct ro cont guest (in atasament)
Va ocupati cu publicitatea, nu? Publicitate ilegala, nu? Ne amenintati voi cu judecata? Voi, tupeistilor? Voi, care nu aveti pic de respect pentru legi? Voi, care colectati adrese de e-mail de pe site-uri sau cumparati baze de date ilegale si apoi trimiteti spam?
DUMITRACHE CONSTANTIN SI FLORIN, de ce desfasurati activitati ilegale? De ce faceti spam? Deoarece sunteti doi indivizi plini de tupeu, care nu dati doi bani pe legi, las' ca merge, numa' banu' sa iasa de la fraieri. Nu va convine ca va cunoastem si stim ce persoane de nimic sunteti? Nici noua nu ne-a convenit cand ne-ati trimis spamul vostru murdar, de care nu aveam nevoie si care ne infunda casutele de mail.
hai sa-ti rapsund eu acum:
1. frate-miu de e forma, nici nu stie ce-i ala spam, nu-l baga in asta
2. n-am nici o baza de date cu nimeni - dc tu ma acuzi ca da, dovedeste-mi
3. calmeaza-te ca nu-mi pierd timpul cu asa ceva - cu datu-n judecata. care voi?
4. "Va ocupati cu publicitatea, nu? Publicitate ilegala, nu?" - care publicitate ilegala?
5. "Dar fiindca ne enervezi cu nesimtirea ta" - poate te enervez pe tine, dar cu altii am vorbit ca de la om la om
6. "rezulta ca mesajul trimis are caracter comercial" - tu intelegi termenul de "comercial"?
7. nu ti-am trimis mail-ul personal tie, faptul ca tu ai sarit ca ars, e problema ta, si dc citeai chiar am zis cate am trimis, 40 si din pacate a ajuns la unu ca tine
8. care nesimtire? ca vreau sa mi se dovedesca confrom legii c-am facut spam (legea spune - mesaj electronic cu caracter comercial - fa legatura cu punctul 6)?
9. "Nu va convine ca va cunoastem si stim ce persoane de nimic sunteti? Nici noua nu ne-a convenit cand ne-ati trimis spamul vostru murdar, de care nu aveam nevoie si care ne infunda casutele de mail." - ce fel de persoane suntem? pe ce te bazezi? ia zi-mi, de cate ori ai primit mesajul (sau l-ati primit voi)? infunda casutele de mail? are cativa kb mail-u', cum adica infunda casutele de mail? tutror angajatilor? nu cumva exagerezi?! dc era sa ma ascund, puteam s-o nfac de pe un site dion strainate asa cum face rentrop&stanton(sau cum se numeste firma) si n-aveai ce sa-mi faci decat sa stai si sa apesi pe "delete"
10. "Deoarece sunteti doi indivizi plini de tupeu, care nu dati doi bani pe legi, las' ca merge, numa' banu' sa iasa de la fraieri." - din ce s afac bani? tu ai vazut macar site-u? ai vazut oferta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)