Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: E-MAIL SPAM dauinchirie.ro E-MAIL SPAM

Afișare hibrid

narayan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st February 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de DubluQ Vezi Post
    nu comentez daca e spam sa nu pentru ca lege in privinta asta este praf. are si omul dreaptatea lui NU e caracter comercial. E legitima si intrebarea "daca cer accept de corespondenta prin e-mail acel email nu e spam?".

Pe de alta parte datele publicate sunt date publice, daca eu vreau iti public si bilantul de pe siteul ministerul de finante ca asa vreau eu. SUNT DATE PUBLICE.
    Nu ne lua ca o gasca de imbecili care nu stiu cu ce se mananca legislatia romana, si care se sperie la auzul cuvintelor "dat in judecata".

Sa nu se inteleaga ca iau apararea vreo uneia dintre parti.

Spor...

PS Poate cineva sa il banneze pentu limbajul de lemn folosit la adresa membrilor?

nu zic ca n-am folosit limbajul adecvat, dar dc sunt atac pentru un lucru neadevarat ma deranjeaza f tare lucrul asta si dc ai vazut bine, la adresa unuia doar. imi cer scuze voua, dar nu lui!

ai perfecta dreptate, si bilantul si toate datele sunt puse pe net, DAR condrom legii 677 pe 2001, bladhaund, ionut sau tu sau cine o mai fi, n-aveti nici o baza legala prin care voi imi puteti pune datele personale la vederea oricui! intelegi? daca vrei detalii, intra pe dataprotection si-o sa intelegi. tocmai din caest motiv exista Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. spre deosenire de tine, ionut, bladound asta, ei au baza legala prin care sa poata publica aceste date.

nu vreau sa sperii pe cineva spunand ca-l voi da un judecata, dar pt ce a facut balhaund, asa voi face

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de narayan Vezi Post
    ai perfecta dreptate, si bilantul si toate datele sunt puse pe net, DAR condrom legii 677 pe 2001, bladhaund, ionut sau tu sau cine o mai fi, n-aveti nici o baza legala prin care voi imi puteti pune datele personale la vederea oricui! intelegi? daca vrei detalii, intra pe dataprotection si-o sa intelegi. tocmai din caest motiv exista Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. spre deosenire de tine, ionut, bladound asta, ei au baza legala prin care sa poata publica aceste date.

nu vreau sa sperii pe cineva spunand ca-l voi da un judecata, dar pt ce a facut balhaund, asa voi face
    Bai smecherie, tu crezi ca noi suntem la acelasi nivel intelectual cu tine (adica prosti facuti gramada)?

Pe rotld figureaza datele registratorului domeniului, ale unei societati comerciale. Unde ai vazut datele tale personale mai spamerule?

Dar fiindca ne enervezi cu nesimtirea ta si trebuie sa intelegi ca din nou, nu suntem redusi mintal si pricepem foarte bine ca daca site-ul apartine unei firme, rezulta ca mesajul trimis are caracter comercial, chiar daca oferi servicii gratuite, atunci hai sa te ajutam sa dai in judecata si registrul comertului ca pune datele la dispozitia celor interesati si listafirmepunctro ca le publica pe un site public si sa vedem si noi cu ce nevertebrate avem de-a face:

listafirme punct ro cont guest (in atasament)

Va ocupati cu publicitatea, nu? Publicitate ilegala, nu? Ne amenintati voi cu judecata? Voi, tupeistilor? Voi, care nu aveti pic de respect pentru legi? Voi, care colectati adrese de e-mail de pe site-uri sau cumparati baze de date ilegale si apoi trimiteti spam?

DUMITRACHE CONSTANTIN SI FLORIN, de ce desfasurati activitati ilegale? De ce faceti spam? Deoarece sunteti doi indivizi plini de tupeu, care nu dati doi bani pe legi, las' ca merge, numa' banu' sa iasa de la fraieri. Nu va convine ca va cunoastem si stim ce persoane de nimic sunteti? Nici noua nu ne-a convenit cand ne-ati trimis spamul vostru murdar, de care nu aveam nevoie si care ne infunda casutele de mail.
    Imagini atașate Imagini atașate

narayan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st February 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

hai sa-ti rapsund eu acum:

1. frate-miu de e forma, nici nu stie ce-i ala spam, nu-l baga in asta
    2. n-am nici o baza de date cu nimeni - dc tu ma acuzi ca da, dovedeste-mi
    3. calmeaza-te ca nu-mi pierd timpul cu asa ceva - cu datu-n judecata. care voi?
    4. "Va ocupati cu publicitatea, nu? Publicitate ilegala, nu?" - care publicitate ilegala?
    5. "Dar fiindca ne enervezi cu nesimtirea ta" - poate te enervez pe tine, dar cu altii am vorbit ca de la om la om
    6. "rezulta ca mesajul trimis are caracter comercial" - tu intelegi termenul de "comercial"?
    7. nu ti-am trimis mail-ul personal tie, faptul ca tu ai sarit ca ars, e problema ta, si dc citeai chiar am zis cate am trimis, 40 si din pacate a ajuns la unu ca tine
    8. care nesimtire? ca vreau sa mi se dovedesca confrom legii c-am facut spam (legea spune - mesaj electronic cu caracter comercial - fa legatura cu punctul 6)?
    9. "Nu va convine ca va cunoastem si stim ce persoane de nimic sunteti? Nici noua nu ne-a convenit cand ne-ati trimis spamul vostru murdar, de care nu aveam nevoie si care ne infunda casutele de mail." - ce fel de persoane suntem? pe ce te bazezi? ia zi-mi, de cate ori ai primit mesajul (sau l-ati primit voi)? infunda casutele de mail? are cativa kb mail-u', cum adica infunda casutele de mail? tutror angajatilor? nu cumva exagerezi?! dc era sa ma ascund, puteam s-o nfac de pe un site dion strainate asa cum face rentrop&stanton(sau cum se numeste firma) si n-aveai ce sa-mi faci decat sa stai si sa apesi pe "delete"
    10. "Deoarece sunteti doi indivizi plini de tupeu, care nu dati doi bani pe legi, las' ca merge, numa' banu' sa iasa de la fraieri." - din ce s afac bani? tu ai vazut macar site-u? ai vazut oferta?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. E-MAIL SPAM Avocat Alexandru Mihaila E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th August 2009, 16:22
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  3. E-MAIL SPAM de mare angajament: FSC Design E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th October 2008, 10:55
  4. Răspunsuri: 1