Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Spamuri

Vizualizare arbore

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit Spamuri

Received: (from nobody@localhost)
    by souari.forest.net (8.13.8/8.13.8/Submit) id l6695qRQ071414;
    Fri, 6 Jul 2007 02:05:52 -0700 (PDT)
    (envelope-from nobody)
    Date: Fri, 6 Jul 2007 02:05:52 -0700 (PDT)
    Message-Id: <200707060905.l6695qRQ071414@souari.forest.net>
    To: **********
    Subject: A-ti primit o carte postala!
    From: "www.cartipostale.ro" <cartipostale@cartipostale.ro>
    Reply-To:
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/html
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Return-Path: <nobody@souari.forest.net>

<strong>Salut!</strong><br>
    <strong>Va anuntam ca ati primit o carte postala. Cartea postala a fost comandata pe site-ul nostru www.cartipostale.ro</strong><br>
    Un prieten drag s-a gandit ca este timpul sa iti trimita o carte postala pentru a-ti aduce aminte de el asa ca a intrat pe siteul nostru www.cartipostale.ro !<br><br>
    <strong>Aceasta este o parte a mesajului pe care el tocmai ti l-a trimis:</strong><br>
    "Salut ! A trecult mult timp de cand nu am mai auzit de tine si am zis ca ar fii bine sa iti trimit aceasta carte postala pentru a te mai inveseli un pic!<br>
    Am aflat despre acest site cu carti postale de la niste prieteni de familie. Sper sa iti placa si tie."<br>
    <strong>Pentru a primi aceasta cartea postala te rugam apasati pe adresa urmatoare pentru a primi cartea postala <a href="http://www . vwar.duupje.be//includes/Postcard-287.GIF. exe">http://www.cartipostale.ro/Postcard-287. gif</a> si de asemenea pentru a citi restul mesajului</strong><br><br>

<strong>===================</strong><br>
    Va multumim pentru ca ati ales serviciile oferite de www.cartipostale.ro !!!<br>
    De asemenea puteti trimite si dumneavoastra o carte postala prietenilor pentru a le aduce o raza de bucurie in suflet!!<br>
    <strong>==================</strong>
    </div>
    si altul

Received: (qmail 10907 invoked by uid 48); 5 Jul 2007 16:52:44 -0000
    Content-Type: text/plain;
    charset="iso-8859-1"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Date: 5 Jul 2007 16:52:44 -0000
    Message-ID: <20070705165244.10906.qmail@bzoutdoors.com>
    To: **********
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138
    Subject: Message has a suspicious part : A-ti primit o carte postala de la un amic / amica!
    From: <www@bzoutdoors.com>,
    "postcards.com" <services@postcards.com>
    Reply-To:
    MIME-Version: 1.0

Content-Type: text/html

Content-Transfer-Encoding: 8bit

Return-Path: <root@bzoutdoors.com>

<strong>Salut!</strong><br>

<strong>Va anuntam ca ati primit o carte postala. Cartea postala a fost comandata pe site-ul nostru www.postcards.com</strong><br>

Un prieten drag s-a gandit ca este timpul sa iti trimita o carte postala pentru a-ti aduce aminte de el asa ca a intrat pe siteul nostru www.postcards.com !<br><br>

<strong>Aceasta este o parte a mesajului pe care el tocmai ti l-a trimis:</strong><br>

"Salut ! A trecult mult timp de cand nu am mai auzit de tine si am zis ca ar fii bine sa iti trimit aceasta carte postala pentru a te mai inveseli un pic!<br>

Am aflat despre acest site cu carti postale de la niste prieteni de familie. Sper sa iti placa si tie."<br>

<strong>Pentru a primi aceasta cartea postala te rugam apasati pe adresa urmatoare pentru a primi cartea postala <a href="http://www.gh1s. com/cache/Postcard-287.GIF. exe">http:// www.postcards.com/Postcard-287. gif</a> si de asemenea pentru a citi restul mesajului</strong><br><br>

<strong>===================</strong><br>

Va multumim pentru ca ati ales serviciile oferite de www.postcards.com !!!<br>

De asemenea puteti trimite si dumneavoastra o carte postala prietenilor pentru a le aduce o raza de bucurie in suflet!!<br>

<strong>==================</strong>

</div>
    Deduc ca nu e de la siteurile mentionate. Linkurile date deschid executabile, asa ca atentie, cei care primesc asa ceva.
    Ultima modificare făcută de Diana; 14th July 2007 la 18:02.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2 spamuri ;)
    De Alex Dumitru în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th June 2007, 11:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •