ia uitati ce e scris cu alb in footer:
cecif.ro
francizor.ro
rfc.ro
ii raportam?![]()
la ce te referi ?
Nu te supara dar de ce sa-i raportezi ? Chiar n-ai ce face ?ii raportam?
Sa nu intelegi ca am vre-o legatura cu acele siteuri - pur si simplu ma deranjeaza oamenii care "dau in gat" pe altii din lipsa de ocupatie ...
mi scuzi pentru offtopic
Iar pe mine ma deranjeaza oamenii care nu respecta niste reguli. In plus ma enervez cand caut ceva pe net si dau peste sites indexate dupa acel "ceva" iar continutul e nul.. si e returnat doar ptr ca a spamat in motoarele de cautare... e timpul meu de cautare cel pe care il pierd capisci?
Nu mi-o lua in nume de rau dar nu e treaba ta sa te bagi, e treaba engine-urilor sa indeparteze acele siteuri din lista de rezultate. Nu o sa iti zica niciodata "Bravo, iti multumim pentru contributia ta, esti foarte important pentru noi! " pentru simplul fapt ca tu ai "denuntat" niste siteuri mici (si/sau nesemnificative) care aveau keyworduri in culoarea backgroundului... sa fim seriosi.
Nu stiu de unde satisfactia asta (a unora) de a raporta pe cei ce ... se abat putin de la drum ... vorbesc aici la modul general .
Intr-adevar e timpul tau dar mai mult de 5 secunde nu cred ca iti ia (de la click pe link din serps la click pe butonul back al browserului ) deci nu te afecteaza aproape deloc.e timpul meu de cautare cel pe care il pierd capisci?
Mai mult timp pierzi cand raportezi un site ...
Da-mi un exemplu (serios) !acel "ceva" iar continutul e nul.. si e returnat doar ptr ca a spamat in motoarele de cautare...
Daca ai vrut sa faci o gluma, imi cer scuze, n-am prins-o !Postat în original de sandossu
Exemple si discutii despre site-uri cu rank bun in SE datorita spam-ului au mai fost. Foloseste search.
Raportarea e in spiritul anti seo spam al comunitatii.
Sandossu... niste screen shots?
chiar nu au nici o jena....de tot rasu'
merita raportati
Raportati spamul.
Cu cati mai putini spameri la rezultate, cu atat mai multe sanse va cresc in concurenta cu alte site-uri. Va protejati afacerile. Nimic mai mult.
lunatique, cauta informatii despre web spam. Noi nu acceptam asa ceva.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Este adevarat ca google te invata sa nu pui ceva in site de care nu ti-ar conveni sa afle concurenta ta directa. Foarte bun principiulDar nu uitati ca in afara de afacerea dvs. in care sunteti beneficiar de google mai sunteti si dvs persoana care are nevoie de un material, de un telefon la maternitate sau ce parere au cei ce au fost la hotelul Marignon inainte de a comanda dvs. cazarea acolo. Google are o functie sociala in Romania. Hai sa o pastram asa.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)