Am decis sa fac vizibile 3 posturi referitor la un post reeditat al lui Andysorro.
Am avut o discutie de 3 ore cu Emilian Costea pe care le pot face publice oricand.
Omul sau oamenii ne acuza ca ne folosim de numele lor pentru a ne face rost de trafic.
Deasemenea, exista un mail trimis catre Admini, care a fost in mod normal postat de Andysorro dar dupa o alta discutie pe messenger in care invocau o confuzie, la rugamintea mea de a posta explicatii..a fost reeditat.
Se pare ca pana la urma spamul a fost facut de ei si acum le frica de periclitarea imaginii de catre niste "tineri dornici sa se afirme" pe un forum.
Intr-o discutie cu Emilian Costea acesta vorbea despre forum ca ar fi plin de tineri fara experienta si ca lucrurl asta poate fi platiti in justitie. Avatarul imi arata un tanar. nicidecum o presoana "experimentata". Ca pana la urma sa aflu ca are 29 de ani, nu stie ce inseamna un forum (crezand ca defapt userii sint pusi de noi sa posteze astfel de mesaje...si ca as detine date personale exacte despre userii forumului, plus ca nu a stiut sa isi faca un cont pe forum), interpreteaza gresit o fraza in romana..dar doreste sa ma dea in judecata pentru ca am facut directoru "momeala".
Domnilor..eu zic ca va meritati posturile acestea pe forum.
PS: daca e nevoie pot face publice (fara acordul domnului Emilian Costea, care considera ca informatiile critice la adresa unei firme se face cu acordul acelei firme) mailul trimis si arhivele cu conversatiile respective.

Răspunde cu citat