Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: E-Mail spam: avizier.com

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit E-Mail spam: avizier.com

Daca va inscrieti la avizier.com, veti incepe sa primiti "recomandari" de la "prieteni" pentru site-uri din reteaua lor. Din moment ce am selectat in profil ca adresa de e-mail sa fie ascunsa si am primit mail pe aceasta, e clar de unde provine scurgerea.

lvl100 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit

Esti sigur ca ai citit cu atentie la inscriere toate clauzele ? De multe ori scrie micutz pe undeva ca la inscriere esti de acord sa primesti astfel de mailuri.

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    43
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lvl100 Vezi Post
    De multe ori scrie micutz pe undeva ca la inscriere esti de acord sa primesti astfel de mailuri.
    Da, asta face spamul putin mai legal dar tot imoral e si genul asta de mailuri merita trecute pe toate blacklist-urile.

lvl100 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de tis Vezi Post
    Da, asta face spamul putin mai legal dar tot imoral e si genul asta de mailuri merita trecute pe toate blacklist-urile.

Adica tu esti anuntat ca o sa primesti gunoi in inbox cand te inscrii, si totusi alegi sa te inscrii. Apoi esti suparat de ce il primesti.
    Fara suparare, dar cred ca spamul ar trebuii discutat mai mult spre partea legala, decat pe partea personala si subiectiva.
    Asta a fost desigur mai mult o divagatie generala, nu cunosc cazul concret al avizier.com. Dar daca o firma isi face clara intentia de a trimite third party email care devine enervant, nu firma e imorala ci tu nu stii sa iti alegi partenerii
    Chiar ar fi interesant de aflat de la BladHaund cum se situeaza avizier.com la capitolul asta, daca o spun clar, sau daca au un disclaimer de un sfert de pixel si la care nici nu merge macar linku`

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    43
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Thumbs down

Citat Postat în original de lvl100 Vezi Post
    De multe ori scrie micutz pe undeva ca la inscriere esti de acord sa primesti astfel de mailuri.
    La asta ma refeream. Si la fazele astea nu ma intereseaza ca e legal, daca ei is porci is porc si eu.
    Daca ei mentioneaza asta in asa fel incat eu sa trec cu vedere peste, sa nu observ, atunci imi rezerv dreptul sa consider mesajele spam. Daca ei vor sa ma deruteze, degeaba intra in legalitate pentru ca tot spameri in consider. Si spamul NU trebuie studiat doar dpdv legal pentru ca spamul ma deranjeaza pe mine ca om, prea putin (sau deloc) ma influenteaza dpdv legal. Deci e o chestie cat se poate de personala.

Anyway, e parerea mea. Nu oblig pe nimeni sa fie de acord cu mine, imi spun doar punctul de vedere
    Ultima modificare făcută de tis; 7th January 2007 la 21:15.

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit

Mailul primit se pretindea a fi de la un "prieten" al meu care imi recomanda noul lor serviciu. Seamana cu cazurile indebara & stuff.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. E-MAIL SPAM Avocat Alexandru Mihaila E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th August 2009, 16:22
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  3. E-MAIL SPAM de mare angajament: FSC Design E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th October 2008, 10:55
  4. Răspunsuri: 1