Postat în original de
1nesco
Un autoresponder e cea mai ok solutie, desi ii baga in ceata pe cei care nu se pricep, riscand sa pierzi mesaje.
Ca idee, spamul pe email e ok ca volum, cel putin pe miez de gmail filtreaza bine cam 90%. Acum parca e 5$ / email si pare cea mai simpla solutie.
Majoritatea mail-urilor mele sunt prin gmail si tot trec si prin el. Da opreste o mare parte, dar emm are dreptate, am lejer 3-5 noi pe zi. Ii blochez din outlook, dar a devenit o obisnuinta. (click dreapta + SPAMM)
Ma deranjeaza ca cei care trimit nu pricep ca-si faca rau, dar de acolo pana la "obisnuinta" e un drum care nu cred ca trebuie urmat. Trebuie sa inteleaga si ei ca sunt stresanti!
Un site gen: atentietepe.ro in care sunt adaugati toti spammerii, cred ca ar limita un pic volumul de trafic. La o cautare dupa nume site/brand, apare "atentie tepe xyz" si cred ca nu le place nici lor pe termen lung sa apara pe site
Postarea de anunturi "misto" cu numarul lor de telefon de pe site si adresa de email, este o metoda utila Sa le sune si lor telefonul de 100 de ori pe zi, pentru diverse servicii si produse, despre care NU AU AUZIT sau NU VOR sa auda
Dar trebuie creat un script automat, altfel este timp pierdut.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.