sunt curios![]()
sunt curios![]()
Toate drumurile duc la Targoviste
Eu ce trafic aduce FB.
In mare parte puteti vedea in Alexa.com. In rest, Cristian e cel care are datele.
Oricum, majoritatea traficului mai mult ca sigur e adus de cautari. Nu cred ca SM are un volum semnificativ. Daca site-ul ar fi fost pe .com atunci SM cred ca ar fi fost reprezentativ.
Nu stiu datele, sint doar banuieli.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
nu cred ca a influentat asta traficul, sau daca a facut asta a fost nesemnificativ, dar cum acum suntem intr-o perioada tulbure google traficul poate avea fluctuatii dar nu datorita noilor veniti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Prin "s-a dat drumul la inregistrari" probabil facea referire indirecta la fluxul de thread-uri deschise => rezultate mai multe in Google.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
ms cristi. din grafic eu zic ca e in crestere. la mai mare/multi!
dupa cum a zis si dragos nicu, mai multi membri mai multe topicuri si mai multi vizitatori din organic.
Toate drumurile duc la Targoviste
Tocmai ca nu este deloc in crestere. Este foarte stabil.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nici eu nu vad ce-i increstereOricum, inregistrarea la liber poate determina pe termen scurt cel putin, doar scaderea bounce-ului si marirea timpului pe site (iar crsterea traficului doar indirect).
Scaderea bounce rate...
Nu stiu, am auzit o chestie faina la prezentarile de la gpec.ro (nu mai retin).
Faptul ca e un bounce rate mare... nu inseamna ca e de rau ci dimpotriva, ca omul a gasit ceea ce cauta si si-a rezolvat treaba.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)