21st January 2012, 22:09
3 out of 3 members found this post helpful.
Nu cred totusi ca prin folosirea unui limbaj de genul "Idiotul recidiveaza" sau "E prost si agramat" dati un exemplu bun. Si eu primesc spam-uri de astea aproape zilnic, le blochez adresa de mail sau dau empty spam si gata. Sincer, Dragos, prin atitudinea ta, nu ii faci rau lui, iti faci singur rau, pt ca iti consumi aiurea energia, in loc s-o folosesti intr-un scop constructiv. Am primit si eu ca lovelife mailuri de la "firme de seo" care voiau sa-mi optimizeze site-uri care sunt pe 1 pt keyword-uri principale, deci nu cred ca esti singurul in situatia asta. Ignora-i pe astia, ca asa nu rezolvi nimic.
Signatura lipsa
22nd January 2012, 01:52
1 out of 1 members found this post helpful.
@tymbark - cu tot respectul, daca eu ii ignor, tu ii ignori, el/ea ii ignora, idiotii astia vor continua sa faca acelasi lucru. Prin ceea ce fac eu vreau sa ii pun in situatia de a gandi de doua ori inainte sa mai recurga la astfel de metode.
Limbajul meu e rezultatul timpului pierdut sa le citesc mesajele agramate pe care le primesc uneori pe mail-ul unde de obicei sunt contactat de clienti sau colaboratori.
Ceea ce ma mira e atitudinea asta cu "ingnora-i" mai ales ca idiotul cred ca nici nu stie pe ce lume traieste, dar vrea sa-mi optimizeze blogul. Hai sa nu mai inchidem ochii la toti si sa le mai dam cate o palma peste ceafa, macar celor care au tupeu sa te ameninte, ok?
P.S. Mail-ul nu-i unul de tip @yahoo.com sau @ gmail.com, asta in caz ca nu s-a inteles pana acum.