inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 13:30.
Chiar nu inteleg cum unii pot pierde domenii cind Godaddy are auto renew option, nu trebuie sa tii minte nimic ....doar sa ai bani pe card!!!
Godaddy mi-a dezactivat si mie contul (la inceput)mai ales ca plata s-a facut din .ro si card era de afara....insa fiti sinceri voi daca ati fi subiectul unor fraude nu ati face la fel?
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 13:30.
Nu sunteti singurii clienti nemultumiti: http://nodaddy.com/
nodaddy.com, site-ul unui frustrat care distribuia ilegalitati ... si eu ar trebui sa ma bazez pe ce zice el acolo ?
Eu unul folosesc GoDaddy si sunt foarte multumit de servicii, plus ca suportul a fost excelent cand am avut probleme cu un transfer.
Imi pare rau ca ai pierdut domeniu INSA :
1.auto renew option inseamna ceva si backorder e altceva....
2.In orice firma se intimpla asemnea lucruri datorita volumului mare de comenzi.
3."discriminare fata de un client roman" fi serios crezi ca lor le pasa ce esti din ro, us, uk....atat cat timp esti ok la plata ?
4.Ref la cat de seriosi sunt cei de la godaddy.com fiecare are o opinie insa atat timp cat au clienti si functioneaza....
Ultima modificare făcută de VET; 27th May 2007 la 11:43. Motiv: typo
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 13:31.
Lucrez cu godaddy de ani de zile, am zeci de domenii la ei, atat eu cat si amici/colegi de-ai mei care si-au facut cont acolo la recomandarea mea.
Am facut plati atat cu carduri din RO cat si cu carduri de afara.
In atata timp nu am avut niciodata vreo problema, eu cred ca exagerati mult prea mult.
Ma refer strict la domenii, nimic altceva.
blog Daniel Buca
Backorder n-are nici o legatura cu faptul ca esti din Romania, Tanzania sau alte colturi uitate de lume. Un articol interesant pe tema asta aici... Mike Davidson - How to Snatch an Expiring Domain s-ar putea sa rezolve niste enigme, daca nu stiti cum functioneaza mecanismul.
Stay tunned for Bristol based web design.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)