inchis
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 13:27.
Chiar nu inteleg ce aveti voi impotriva GoDaddy... pentru un backorder ratat?Haideti, fiti seriosi... studiati problema si vedeti cum se "preia" un domeniu expirat. GoDaddy sunt chiar buni in ceea ce fac... eu personal n-am treaba cu ei, insa am prieteni care lucreaza cu GoDaddy si n-am auzit nimic de rau despre ei. Daca vreti un registrar bun, va recomand name.com (pe care il folosesc eu).
Daca vreti sa preluati un domeniu expirat, exista doar 3 servicii in stare sa faca asta pentru voi (daca domeniul mai prezinta interes si pentru altii): snapnames.com, enom.com si pool.com. Fiecare dintre ei au "parteneriate" cu anumiti registrars, ceea ce le asigura o rata ridicata de succes pentru domeniile inregistrate prin partenerii lor. Inainte de a face o comanda pentru un domeniu expirat, verificati la ce registrar este domeniul si care serviciu din cele 3 au rata de succes cea mai ridicata pentru registrar-ul respectiv. Aaa... si sa aveti pregatiti destui bani pe card.
Stay tunned for Bristol based web design.
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 13:28.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)