nu ai precizat nicaieri asta. pai una e cand faci tranzactii cu cardu cuiva. asa am bagat si eu un prieten in belea cu contul sau de paypal pe care il foloseam si eu. trebuia sa precizezi de la bun inceputContul este pe numele sotiei, cardul e numele ei (emis in SUA)... insa eu am vb cu ei si mi'ai cerut dovezi ca e sotia mea, ca am dreptul sa accesez contul... am peste 50 de domenii acolo asa ca nu ma lua cu abureli, stiu ce vb taicutza !
daca te uiti in Plesk vei vedea icoana offline a Firewall si daca pui cursorul pe ea scrie clar: not included for your licence (ma rog alt mesaj dar cam asa spune)da adevarat aici, nu stiu insa cum sta treaba la cel real, insa nu vad cu ce'i deranja daca puneau suport si de firewall mai ales ca in PLESK ai optiunea de management pentru el!
nu e adevarat. am 2 servere dedicate, unu windows 2003 si unul linux. eram pe remote desktop cand faceam modificarile in control panel pentru domenii.da, cam asa, insa in Romania e treaba asta. Pune un proxy de state si spune'mi diferenta ? in cat timp i'ti rezolva numele ? ... in foarte scurt timp uneori zeci de minute , sub 1h ... verificat!
eu am hosting dedicat cu ev1servers (mai nou theplanet.com), am avut ceva probleme cu ei (nu legate de uptime sau viteza), ceva probleme cu mysql si am vrut sa renunt dar intre timp a fost reinstalat redhat enterprise 4 pe server si totul este ok acum. nu renunt la ei
iti recomand www.webhostingtalk.com pe viitor , inainte sa mai iei pe nimerite vps/dedicate