Momentan am siteul gazduit la godaddy si ma cam deranjeaza faptul ca paginile lor de administrare a hostingului se incarca destul de greu. Ma gandesc sa trec pe hostgator.
Aveti cumva impresii bune sau rele fata de HostGator ?
Momentan am siteul gazduit la godaddy si ma cam deranjeaza faptul ca paginile lor de administrare a hostingului se incarca destul de greu. Ma gandesc sa trec pe hostgator.
Aveti cumva impresii bune sau rele fata de HostGator ?
Eu am hostgator de un an si merge foarte bine. Chiar mi-au upgradat contul la oferta actuala. Plata se face automat... Nici o problema. Vezi ca nu poti modifica frecventa de plata, sau nu am descoperit eu cum. Asa ca trebuie sa te hotarasti de la inceput din cate in cate luni vrei sa faci plata
ok.merci frumos. cred ca voi trece pe hostgator intr-adevar pentru ca au si cpanel.
In plus la godaddy cam sunt probleme cu functia mail().
Nu am incercat godaddy dar la hostgator raspund foarte rapid la mail-uri, ceea ce pt mine e important.
am avut si hostgator si godaddy si recomand clar hostgator.
La godaddy raspund destul de greu. Au raspuns in peste 24 ore si tot nu mi-au rezolvat problema. Mi-am rezolvat-o singur postand pe forumuri si folosind motoare de cautare.
Am o intrebare legata de hostgator. Inainte sa le trimit lor un mail, poate stiti voi raspunsul.
Vreau sa imi iau pe firma un host dedicat de la ei (Dedicated Servers - Dedicated Web Hosting with Linux or FreeBSD) si anume pachetul Pro cu $374 pe luna.
Pe el as pune 3 site-uri cu trafic mare (games si video, care papa destul de multa banda) plus alte 30-40 de site-uri mici (site-ul firmei, site-urile clientilor, cateva blog-uri, site-uri de prezentare, etc).
Nu ma prea pricep la host-uri...risc pe serverul respectiv de la hostgator sa am freeze-uri cand sunt multi useri online? Sau este o limita de useri online?
Scuze sper ca nu fac thread hijacking cu intrebarea asta, dar pana la urma poate te ajute si pe tine, star![]()
Sincer sa fiu ma ajuta intrebarea pentru ca nici eu nu stiu, si ma gandesc ca la un moment dat shared hostingul nu va mai fi ceea ce imi trebuie.
Tudi, dă-le un mail cu date mai exacte, vei primi un răspuns destul de sincer.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)