nu stiu daca am ales categoria potrivita dar..... ce spuneti de un director de articole pe .ro?
nu stiu daca am ales categoria potrivita dar..... ce spuneti de un director de articole pe .ro?
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Cu cât mai multe cu atât mai bine, însă tu ce vrei defapt? Un nume bun pentru domeniu sau dacă "merge" treaba cu un director de articole?
Bar daca e doar un gand, studii de caz daca vrei pareri despre unul in lucru, sau directoare romanesti daca prezinti unul nou.
Cand ai dubii, poti incerca buton cauta, chiar daca e micut. Eventual poti vota "Cauta mai mare".
Revenind, inainte de a lansa orice site, trebuie sa poti raspunde la intrebarea: Ai un site ca sa ce?
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 23rd June 2012 la 17:43.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ai un site ca sa ce? la intrebarea aceasta am raspuns de ceva timp... si suna cam asa... eu am un site ca sa: invat ceva nou permanent, sa-mi obor neuronul cu lucruri noi, sa ajut pe altii si sa vad ca am invatat ceva in viata asta. Pun intrebarea pentru a vedea ce v-ar avantaja mai mult... ma gandesc la un .ro deoarece continutul ar fi doar in romana... am un director de articole dar nu este pe director special crerat pt. el...
Pentru incheiere asi ruga un admin sa mute topicul in bar... poate si imi cer scuze pentru deschiderea lui aici si voi suporta consecintele...
revenind... ce v-ar avantaja pe voi ca autori, webmasteri etc.... asta dupa ce va obtine un pic de pr (in viitor)?
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Un director in care se gaseste continut unic, de calitate cred ca ne-ar avantaja atat pe noi webmasterii, dar mai ales pe vizitatori. Cu siguranta in cazul asta din articole o sa primim si vizite.
In alta ordine de idei, e foarte usor sa iti cumperi un domeniu, sa pui un script si sa spui ca ai creat un director de articole, dar acel director e de fapt o ferma de link-uri, plin cu articole care se mai gasesc pe alte cel putin 10 site-uri. Un astfel de site nu ne ajuta foarte mult, dar unul care este sustinut la randul lui de link-uri si este promovat mai mult ca sigur e folositor.
ps: Am vorbit la modul general. Nici nu stiu ce director ai.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)