14th January 2011, 03:05
3 out of 3 members found this post helpful.
Director de articole - earticole.com
Pun si eu la studiu de caz un site, ce momentan nu este oficial lansat (sau e in beta, cum vreti sa-i ziceti). Mai sunt chestii de bajbait pe la el.
Link-ul este earticole.com . Este vorba despre un director de articole. Pe .com e nebunie cu astea, insa pe .ro sunt doar vreo 4-5 cam in paragina si eventual altele abandonate de tot. Asa ca de ce nu... sa avem si noi un ezine article romanesc
Pentru ca sunt o gramada de nise pe care e foarte greu, daca nu imposibil sa gasesti resurse gratis pentru a-ti plasa linkuri.
Are si IP de .ro, pentru ca am vazut ca multi considera acesta un impediment (daca n-ar fi fost .ro) cand cauta sa obtina linkuri pentru site-uri .ro
Adevarul e ca l-am facut cu resurse minime (wordpress + niste pluginuri care sa ma ajute sa faca site-ul ce-mi doresc eu) si designul nu este punctul meu forte (insa cred ca alta e utilitatea unui astfel de site), motiv pentru care voi avea nevoie de eventuale sugestii.
Deocamdata nu i-am dat drumul nici la Google pe el. Dar o voi face zilele urmatoare.
Ce stiu eu ca ii lipseste:
- Un header/logo
- Iconitele de la categorii (momentan am luat si eu ce-am gasit
insa doresc sa fac un set care sa para din "acelasi lot") - "User-friendly"-zarea inregistrarii. Acum e ca la orice wordpress, insa vreau sa schimb pagina de login in ceva mai bun.
- Sidebarul e golas, pentru ca ii lipseste continutul, pe care am sa incerc sa-l adaug zilele astea cat mai mult (sau poate ma mai ajuta cineva care doreste sa submiteze deja articole
) - O alta culoare pentru categorii/hyperlink-uri pe homepage? Momentan am incercat mai multe variante si la asta m-am oprit, in primul rand ca imi place si asta n-a primit inca critici
Sunt deschis la sugestii aici.
Asadar, ce parere aveti? Ati folosi un asemenea site?
Ce ii lipseste in afara de punctele pe care le-am enumerat eu deja?
Ce i-ai mai adauga?
M-am gandit ca as putea sa creez si o sectiune speciala de comunicate de presa, pentru a avea si ele locul lor (sa nu fie submitate in restul categoriilor). E bine, e rau?
Ultima modificare făcută de Cristi U; 14th January 2011 la 03:35.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.